Handbal: HCM Minaur Baia Mare a debutat cu victorie in noul sezon al Ligii Nationale

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

HCM Minaur a inceput cu dreptul campionatul Ligii Nationale, reusind sa invinga cu 23-20 pe Steaua, in prima etapa a noului sezon. Am avut parte de un meci destul de intens, cele doua aparari straduindu-se sa inchida tot ce se poate. Daca n-au fost apararile au fost cei doi portari, Tatai si Laufceac, care au scos foarte multe mingi, astfel ca partida a fost una saraca in goluri (43 la numar).

S-au marcat putine goluri si pentru ca s-a jucat destul de lent, chiar static in unele momente. Baia Mare a propus un atac cu Eklemovic, acesta descurcandu-se excelent in prima parte a jocului, dar in repriza a doua n-a mai reusit mai nimic. A si fost inlocuit de Stegavik, sotul Camillei Herrem aratand si el ca n-a venit degeaba aici. Ultimele minute ale jocului au apartinut lui Malmagro, spaniolul reusind sa indrepte ceea ce se stricase si sa duca Minaur in avantaj. Apararile si-au facut datoria, meciul a fost incrancenat si lumea a plecat acasa multumita.
Baia Mare incepe bine jocul si dupa 3-3 (9) preia conducerea cu trei goluri consecutive: 6-3 (15). Steaua ajunge la un moment dat cu doi oameni eliminati, Minaur profita si duce scorul al 10-5 (22). Steaua revine la 10-8 (25), dar repriza se incheie cu trei goluri avantaj de partea echipei baimarene. Partea a doua este echilibrata, Steaua revine la un gol, apoi Minaur merge din nou la trei: 18-15 (46). Cand credeam ca ne vom desprinde din nou a venit perioada cea mai slaba in jocul nostru si “militarii” au egalat la 20 (54). De aici pana la final ne-am aparat excelent, Malmagro si Stegavik au marcat trei goluri si partida s-a incheiat cu victoria gazdelor: 23-20.

HCM Minaur Baia Mare – Steaua Bucuresti: 23-20 (13-10)
Arbitri: Georgian Baducu si Razvan Voicu (Buzau)
Aruncari de la 7m: 4-5 (transformate: 3-2)
Minute de eliminare: 10-12
HCM Minaur: Tatai, Razvan Pop – Eklemovic 7 (2 din 7m), Malmagro 6 (1), Fotache 3, Stegavik 2, Martinez 2, Pribanic 1, Bera 1, Milas 1, Sabou, B. Mihai, A. Popescu, Busecan, Marta, Huta. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop
Steaua: Laufceac, Tenghea – Vancea 4, Salinas 4 (1), Nistor 3, Georgescu 3, Szoke 2, Hrimiuc 2 (1), Corso 1, Vlad 1, Arsene, Juverdianu, Stanciu, Macovei, Pârâianu. Antrenor: Viorel Mazilu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2