Handbal: HCM Minaur Baia Mare a pierdut in deplasarea de la HC Odorhei

home camp2
home camp2
home camp2

minaur23HCM Minaur a pierdut alte trei puncte dupa cele doua pe care le-a irosit etapa trecuta in meciul cu Dinamo. Si de aceasta data baimarenii au avut un meci dificil, in fata echipei care a castigat sezonului trecut Challenge Cup si care a terminat sezonul regular pe prima pozitie. Din pacate, dupa o prima repriza buna, Minaur a clacat in partea a doua, fiind invinsa fara drept de apel.

A fost un meci slab, cu enorm de multe greseli tehnice individuale, raportul erorilor nefortate fiind de 12-14, ceea ce, este foarte mult. Mai punem la socoteala si ratarile si e clar ca ambelele echipe au avut un procentaj la finalizare de sub 50%. De data asta nu avem ce comenta la arbitraj, Dinu si Din onorandu-si numele.
Jocul a fost echilibrat in prima sa parte, cele doua grupari mergand cap la cap pana la 4-4 (10), dupa care Baia Mare a reusit sa conduca si cu trei goluri: 4-7 (17). Apar greselile, Szabo prinde bine in poarta gazdelor si, in 7 minute, Odorhei inscrie de cinci ori consecutiv: 9-7 (24). Pana la pauza, Minaur inscrie doua goluri, gazdele nimic.
Partea a doua incepe foarte bine pentru Baia Mare, care puncteaza de doua oriL 9-11 (32), insa primeste imediat patru goluri: 13-11 (36). Minaur egaleaza la 13 (36), apoi 13 minute nu mai inscrie nici un gol si gazdele se duc la 18-13 (43). Baimarenii mai au o tresarire si revin in joc pana la 19-16, dar iar apar greselile si infrangerea vine: 22-18.

HC Odorhei – HCM Minaur Baia Mare: 22-18 (9-9)
Arbitri: Constantin Din si Sorin Dinu (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 4/4-1/1
Minute de eliminare: 10-8 (in min. 57, Markez a primit rosu pentru trei eliminari)
Odorhei: L. Szabo, Orban, Jokanovic – Markez 7 (3), Talas 4, Rusia 3, Onyejekwe 2, Kuzmanoski 2, Goce 2, Csog 1, Mihalcea 1 (1), Sipos, Szasz. Antrenor: Vlad Caba
HCM Minaur: Tatai, R. Pop – Ivancsik 5 (1), Cristescu 3, Aflitulin 3, Sabou 3, Fotache 2, Ghita 1, Sadoveac 1, Ramba, Bera, Busecan, Ostrusko, Vilovski, Popescu, Karacic. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    dECI CE SA MAI ASTEPTAM DE LA ACESTI VENITI PE LA NOI, sau umplut de lauri, au primit neste banisori,, sunt campioni, pentru ca am jucat la BAIA,, a venit vacanta au inceput pregatirile, care au fost zero!!!!!!!!!OOOOOOOOOOO,,, se vede dupa cum joaca acsti flacaii lenesi sunt in paralel cu fufele si daca o tineti asa incet ,incet veti pleca ,, ca noi n-avem bani sa tinem lenesi, g… , dezinteresati de sport , care HANDBAL LA NOI ESTE O TRADITIE CUM NUMAI TARILE NORDICE AU ASA CEVA ,, dar acum si acolo nu <<>>>>>> DE ACEEA SUNT LA NOI IMIGRANTI IN HANDBAL SI NU NUmAI !!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *