Handbal masculin: HCM Minaur Baia Mare castiga la Suceava si isi pastreza fotoliul de lidera

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Inaintea acestei etape, HCM Minaur era lidera clasamentului Ligii Nationale si avea nevoie de victorie in deplasarea de la CSU Suceava pentru a-si pastra pozitia. Suceava, ultima clasata, parea o nuca usor de spart, dar a ajuns sa fie o nuca de cocos adevarata. In cele din urma, baimarenii au reusit sa castige partida cu 19-18, dupa ce la pauza scorul a fost 12-10.

Din pacate, site-ul clubului, minaur.ro, este neactualizat si de o gramada de vreme nu mai furnizeaza nici macar o informatie utila, nu ca pana atunci ar fi fost extrem de util. Clubul din Baia Mare este LIDER in acest moment si suporterii ar merita mai mult respect.
Jocul de la Suceava a fost unul foarte greu pentru Minaur. Lars Walther nu l-a putut folosi pe pivotul Antonio Pribanic, accidentat, precum si pe Marius Sadoveac, jucatorul de banda stanga accidentandu-se la un antrenament.
Dincolo, in tabara suceaveana, si-au facut aparitia trei jucatori noi, toti trei sarbi, care n-au evolut pana acum, avand probleme cu actele. Dar ei au facut antrenamente inca din vara impreuna cu echipa, cunoscand tactica de joc. Unul dintre ei este fostul jucator al Minaurului, Gavrilovic.
Ambele parti ale meciului au fost extrem de echilibrate, cu Minaur avand avantaj minim minute bune, iar spre finalul primei parti chiar avantaj de doua goluri. Suceava a revenit in minutele de start ale reprizei secunde, au reusit chiar sa conduca (13-12), dar Minaur n-a lasat deloc armele, a muncit si a reusit sa castige in cele din urma partida. O victorie care ii pastreaza in fruntea clasamentului.
Minaur: Tatai – Bera 6, Stegavik 3, Milas 3, Malmagro 3, Martinez 2, Eklemovic 2, Popescu, Grasu, Fotache, Busecan, Marta, Sabou, Mihai

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

  1. dilau

   mai chupacabra, prietenu kake s-ar putea sa aiba o mare surpriza.a pariat pe fete si s-ar putea sa iasa baietii.n-ar fi rau deloc.

   Reply
    1. dilau

     mai cotos, pe mine n-ai cum sa ma superi.:)))). parerea mea e ca vreo 2-3 diamante ar aduce mai repede primavara?.:))))

     Reply
 1. cristi

  Dle daca o treaba merge bine las-o in pace nu o piscali. Asa imi spunea un vecin, neamt batran cand ma vedea ca tot umblam la reglaje la jiglioare la batrana Dacie. Merge fecior? da merge snur , atunci las-o in pace nu o tot ameti ca te lasa in drum cand ti-e mai draga lumea. Asa si cu handbalul , merge echipa baietilor, las ca vine seful ce l mare sa-i f…directia.

  Reply
  1. dilau

   prietene cristi, toata viata noastra am suflat in jigloare si rectificat garnituri de chiuloase.e greu sa nu deschizi capota batrinei dacii chiar daca merge, neaparat trebuie sa vezi si de ce?.:))).in momentul in care se umple sala la meciurile minaurului o sa-l vezi si pe kake, stai linistit.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *