Handbal: HCM Minaur castiga din nou in Liga Campionilor si ramane pe locul 3

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur sadoveacDuminica dupa-amiaza, Sala Polivalenta din Baia Mare a fost gazda partidei dintre HCM Minaur si HC Metalurg Skopje, din etapa a 5-a a grupei D din Liga Campionilor. Site-ul federatiei europene spune ca in tribune au fost 2.400 de spectatori, desi capacitatea salii este de 2.060 de locuri, iar in tribuna au fost undev la 1.400 de oameni. Chiar si in conditiile in care intrarea a fost libera. Probabil o noua decizie a celui mai iubit dintre pamanteni (CMIDP).

HCM Minaur a inceput meciul fara doi oameni de baza, rusul Aflitulin si ucraineanul Ostrousko, despre care cei de la Digi spuneau ca nu poate juca pentru ca nu au viza de sedere in Romania, in timp ce domnul Muresan, din conducerea clubului (nici el nu stie ce conduce) spunea spectatorilor ca jucatorii sunt raciti. Profesionalism cum scrie la carte. Bineinteles ca pe banca nu s-a aflat Lars Walther, antrenorul pe care CMIDP a promit ca-l readuce la echipa. Sunt deja patru meciuri fara el.
Minaur a reusit sa obtina doua puncte dupa un meci extrem de sustinut, in care jucatorii ambelor echipe au pus osul asa cum trebuie. S-a si gresit foarte mult, iar statistica EHF ne spune urmatoarele: 31-31 procentaj eficienta atac; 54-53 eficienta aruncari la poarta; 11-11 greseli nefortate.

Baimarenii au inceput bine partida si au condus cu 3-1 (3), dar oaspetii au egalat imediat la 3. Minaur revine la conducere dupa 7 minute fara gol si la jumatatea reprizei are 6-4, ba chiar reuseste sa-si mareasca avansul: 9-5 (24). Pana la finalul primei parti mai inscriem un gol, in timp ce oaspetii puncteaza de trei ori: 10-9.
Dupa reluare, avem egal la 10 si la 11, iar gazdele inscriu de trei ori: 14-11 (36). Jocul ramane la fel de echilibrat, cu Minaur la conducere cu 1-3 goluri diferenta. In min. 54 este 20-17 si credem ca am scapat de emotii. Nu este asa, deoarece Bozovic si Matic fac 20-19 (57), apoi Ramba izbuteste sa inscrie. Bozovic inscrie din nou, avem atacul si ratam, dar centrul Mrakovcic scapa mingea din mana si echipa sa rateaza ocazia sa egaleze.

HCM Minaur Baia Mare – HC Metalurg: 21-20 (10-9)
Arbitri: Ivan Cacador si Eurici Nicolau (Portugalia)
Aruncari de la 7m: 1/4-1/1
Minute de eliminare: 4-2
Minaur: Tatai, R. Pop – Ivancsik 6, Ramba 5, Karacic 3, Sadoveac 2 (1), Vilovski 2, Bera 2, Popescu 1, Busecan, Ghita, Fotache, Cristescu. Antrenor: Petru Pop
Metalurg: Dupjacanec, Vukovic – Bozovic 8 (1), Matic 4, Kuzmanovski 3, Kosteski 2, Pesevski 1, Palevski 1, Buvinic 1, Madzovski, Petrov, Taleski, Mrakovcic, Kukoski, Velkovski, Krstevski. Antrenor: Lino Cervar.

foto: pagina de facebook a clubului

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    prietene kake, nu se poate sa jucam cu un sfert de sala goala in liga campionilor. o sa zici ca nu e vina ta dar tot pe tine te injura lumea. e bataie de joc sa ceri 1 leu/ gratis pe bilet si tot bataie de joc e sa ceri 30 – hai sa nu uitam ca baimarenii au mai platit odata -. eu as incerca cu 10 lei in campionat si 15 in lg. cred ca si la minerul -steaua – 30 de lei – e cam mult. eu zic sa-l suni pe cristi – pina mai ai voie :))) – pentru ai da urmatoarele tarife: la oficiala poti sa pui oricit ca prostimea sigur nu mai prinde bilete, 10 lei pe scaun si 5 lei la gramada – adica ca-n autobus -. parerea mea, idioata ca de obicei.:)))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2