Handbal: HCM Minaur castiga din nou pe teren propriu, 26-22 (13-13) cu Poli Timisoara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe zi ce trece Minaur pare o echipa tot mai solida, chiar daca relatiile de joc nu sunt inca puse la punct. Si nici n-au cum sa fie puse la punct daca avem in vedere ca din echipa de anul trecut foarte putin jucatori se mai afla pe foaia de arbitraj (7) si chiar destui de putini mai si joaca (azi n-au jucat deloc Mihai, Popescu si Sabou, iar Grasu si Busecan au prins minute putine in teren). Practic, au ramas doar Bera si Fotache.

Cei doi jucatori baimareni au inceput chiar titulari meciul, alaturi de ei fiind in teren la primul fluier nume surprinzatoare. Ciudata ni s-a parut absenta din poarta a lui Tatai, el fiind inlocuit de Razvan Pop. Ambii au jucat cate o repriza si amandoi si-au facut bine treaba. Baia Mare a fost foarte artagoasa in aparare si se vede ca aici s-a muncit bine. S-a vazut cam in toate meciurile. Atacurile, in special cele pozitionale sunt inca destul de lente si solutiile alese nu sunt tocmai bune, dar plusul de calitate va veni si aici odata cu trecerea timpului.

Prima parte a jocului a fost extrem de echilibrata, cu diferente de maximum un gol pentru una sau pentru cealalta echipa. La pauza scorul a fost 13-13. Dupa reluare, Timisoara incepe bine, conduce 13-16 (34), dar Baia Mare revine in cinci minute si inscrie de cinci ori: 18-16. Mai avem de doua ori rezultat de egalitate, dupa care trupa lui Lars Walther se distanteaza la doua goluri, apoi la patru si incheie cu aceasta diferenta: 26-22.
In urma acestei victorii, Minaur ocupa locul 4 in clasament, la egalitate cu CSM Bucuresti si HC Odorhei si cu un punct mai putin decat Stiinta Bacau. Etapa viitoare, Minaur va juca tocmai la Stiinta Bacau, joi, 18 septembrie, de la ora 16.45, in direct la Digisport.

HCM Minaur – Poli Timisoara: 26-22 (13-13)
Arbitri: Marius Pintea (Cluj) / Marcel Sas (Oradea)
Aruncari de la 7m: 2/3-7/8
Minute de eliminare: 4-8
Baia Mare: R. Pop, Tatai – Bera 7, Fotache 4, Pribanic 4, Malmagro 3 (2), Milas 2, Martinez 2, Sadoveac 2, Stegavik 1, Eklemovic 1, Grasu, Busecan. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop
Timisoara: Daskaloski, T. Stanescu – Kaftin 7 (7), Chiclovani 5, Grigoras 5, Santeiu 2, Fenici 2, Irimescu 1, Paius, Ciubotariu, Leordean. Antrenor: Constantin Stefan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2