Handbal: HCM Minaur a inceput activitatea in sala de forta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

antreJucatorii HCM Minaur au efectuat primul antrenament din 2015, care s-a desfasurat in sala de forta a Salii Poldivalente. Baimarenii au revenit la antrenamente, iar dupa spusele antrenorului primele vor fi fizice, dupa care va urma un stagiu centralizat de pregatire in Croatia, timp de o saptamana, unde au fost perfectate si trei meciuri de pregatire.

Singurul jucator nou venit in lotul liderei la zi a Ligii Nationala este Daniel Muresan, fost ultima oara la Potaissa Turda, echipa de la care a plecat in luna decembrie. Muresan a plecat acum mai bine de opt ani de la Minaur la HCM Constanta, de acolo plecand in Portugalia. Dupa revenirea din Portugalia a mai evoluat la Târgu Jiu si la Turda. Muresan este inter dreapta si a venit sa-l inlocuiasca pe Cristian Malmagro, jucatorul spaniol cu care, din cate se vorbeste, clubul baimarean nu se mai intelege deloc. Malmagro a venit cu probleme medicale la Minaur, a jucat cateva meciuri fara a arata mare lucru, apoi a plecat sa se opereze in Spania si, se pare, operatia este foarte scumpa.

De la primul antrenament au lipsit Steffen Stegavik (va ajunge zilele acestea in Romania), Ivan Milas (se pregateste cu nationala Bosniei pentru Campionatul Mondial) si Paul Simulescu (se pregateste la nationala de tineret pentru calificarile la Campionatul Mondial).
Primul meci oficial din noul an este pe 28 ianuarie, cand HCM Minaur va intalni in deplasare echipa Politehnica Timisoara. Meciul va conta pentru etapa a XVI-a din Liga Nationala. Echipa noastra a incheiat anul 2014 pe primul loc, la egalitate de puncte (27) cu HC Odorhei.
De asemenea, HCM Minaur participa si in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, unde va intalni in dubla mansa pe Dinamo Bucuresti (4 februarie in Baia Mare, 7 februarie in Bucuresti).

Mihai Salajan

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *