Handbal: HCM Minaur invinge Potaissa Turda si ne da sperante

Reclame home 1
Reclame home 1

hcm minaur - dani beraDupa meciul de duminica, unul foarte bun, in care HCM Minaur a invins campioana Ucrainei, Motor Zaporoje, in Liga Campionilor, ne asteptam sa existe un recul in ceea ce priveste jocul campioanei Romaniei. Una care continua sa aiba jucatori care sunt neplatiti de cateva luni si care nu cred ca sunt impresionati prea tare ca joaca in Hummel sau ca au si bluza de treining.

Din pacate, antrenorii echipei noastre n-au putut trece pe foaia de joc decat 15 jucatori, restul avand probleme de ordin medical: Ghita, Karacic, Pribanic sau Busecan.

Cei care au intrat in teren s-au descurcat insa foarte bine, dar inceputul partidei a fost chiar slab pentru Minaur. Dupa egalitati succesive pana la 3-3 (5), oaspetii au profitat de apararea modesta a baimarenilor si s-au distantat: 3-5 (7), 4-7 (10), 8-10 (18).

Portarul Tatai a tinut steagul sus in aceasta parte a meciului, altfel Potaissa se putea distanta mult mai consistent. Din fericire, de aici incolo, trupa lui Walther isi ia jocul in serios, se apara foarte bine si inscrie de sase ori consecutiv: 14-10 (26). Pana la pauza diferenta creste la cinci goluri: 16-11.

Partea a doua incepe cu o accidentare urata suferita de Marius Bondar la genunchiul piciorului stang, el fiind tranportat cu ambulanta la spital. Turda se apropie la 17-14 (35), dupa care Minaur presteaza iar un joc foarte bun si se distanteaza: 20-14 (39), 24-17 (46), 29-19 (52). Intra toata lumea in teren, Potaissa vrea un scor mai strans si acest lucru se si intampla, diferenta de la final fiind de doar 7 goluri: 32-25.

HCM Minaur Baia Mare – Potaissa Turda: 32-25 (16-11)

Arbitri: Sorin Dinu si Constantin Din (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 1/1-1/3
Minute de eliminare: 4-6

Minaur: Tatai, R. Pop – Ivancsik 9 (1), Bera 7, Sadoveac 4, Aflitulin 4, Ostrousko 3, Ramba 1, Cristescu 1, Fotache 1, Sabou 1, Marta 1, Popescu, Mihai, Vilovski. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop

Potaissa: Pallag, Varo – Pavel 6, Cintec 5, Grigoriev 4, Rotaru 3, Adomnicai 2, Savic 2, M. Bondar 1, Thalmaier 1, Niazhura 1, Suciu, Laslo, R. Lazar, Stef, Amihaesi. Antrenor: Horatiu Gal.

foto: cont Faceboook Minaur

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mircea Dragos

    Daca exista daruire si seriozitate,putem bate orice echipa.Avem valoare,dar trebuie sa jucam acest greu sport cu dorinta si putinta.Ne-o cere si emblema MINAUR!Hai baieti!Atacati cu incredere Liga Campionilor!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole