Handbal: HCM Minaur la al patrulea meci fara victorie in play-out

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

minaur23HCM Minaur si Energia Targu Jiu au remizat in cadrul etapei cu numarul sapte a Playout-ului, scor 32-32, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare continua. La pauza jocului, Energia Targu Jiu a intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 16-17.

Inceputul de joc a fost echilibrat, cele doua echipe aflandu-se la egalitate dupa primele patru minute, scor 2-2. Au urmat cinci goluri consecutive pentru HCM Minaur, scorul devenind 7-2 in minutul noua. Oaspetii reduc din diferenta si se apropie la doar doua goluri, scor 9-7 (min. 16). Aceasta diferenta s-a pastrat pana in minutul 25, cand Energia restabileste egalitatea (14-14), iar la pauza a intrat in avantaj, scor 16-17.

Oaspetii au evoluat mai bine dupa reluare, iar in minutul 37 aveau doua goluri in avantaj, scor 20-22. Minaur revine in avantaj cu trei goluri consecutive, scor 23-22 (min. 40) si pastreaza acest avantaj minim pana in minutul 50, cand Energia a condus cu 25-26. Au urmat multe momente de rasturnare a situatiei, iar in cele din urma partida s-a terminat la egalitate, scor 32-32.

Pentru HCM Minaur urmeaza ultimele trei meciuri din campionat, dintre care doua in deplasare, la Danubius Galati si HC Vaslui, dupa care in Sala Polivalenta “Lascar Pana” va ajunge CSM Ploiesti, in ultima etapa.

HCM Minaur nu mai lupta pentru nicio salvarea de la retrogradare, nu mai lupta pentru nimic. E greu de crezut ca la anul vom mai avea clubul HCM. Vom avea probabil Academia Minaur, in liga secunda, intarita cu ceva jucatori, care sa incerce sa revina in Liga Nationala. Si atunci de ce sa ne mai agitam. Clubul Minaur e mort de ceva ani, acum va muri HCM. De fiecare data am avut un management performant, cu datorii de sute de mii de euro de fiecare data.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *