Handbal: HCM Minaur la prima infrangere pe teren propriu in Liga Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - galatiDuminica seara, HCM Minaur Baia Mare a intalnit pe teren propriu pe Elverum Handball Herrer. Echipa norvegiana, ultima clasata in Grupa D din Liga Campionilor, a venit in Baia Mare sa joace handbal, sa arate ca isi merita locul in cea mai importanta competitie europeana intercluburi, in timp ce Minaur a ramas cu acelasi alibi: daca batem e minunat, ne aplauda lumea, daca nu, nu ne-am luat banii si e bine ce am facut pana acum.

Iar Minaur a facut o prima repriza lamentabila, sigur cea mai slaba din acest sezon al Ligii Campionilor. N-a existat “inima” si nici tare mare chef de handbal. A existat insa la Elverum, care nu s-a lasat invitata la joc si a marcat o gramada de goluri in prima parte a jocului. Si nu numai ca am pierdut, ba am pierdut farta drept de apel. La al doilea time-out cerut de Petru Pop, o parte din spectatori au fluierat evolutia echipei noastre. Sigur, jucatorii s-au uitat in tribuna, s-a uitat si Pop, si n-a mai fost nicio problema pana la final.

Jocul este echilibrat pana la 4-5 (12), dupa care norvegienii au marcat sapte goluri consecutiv, marea majoritate pe faza a doua, profitand de pozitionalul foarte slab al echipei noastre si pe lipsa de repliere: 4-12 (20). Incercam sa revenim in joc, facem 6-12 (22), dar finalul apartine tot oaspetilor, care intra la cabina cu 10-19.

Imediat dupa reluare, Elverum face 10-20, o diferenta incredibila. Apoi, urmeaza singurele momente adevarate de joc ale echipei noastre si se ajunge la 15-20 (36) si 17-21 (39). De aici incolo, diferenta de scor este intre 4 si 5 goluri pana la final, cand oaspetii reusesc sa revina la 6-7 diferenta si sa castige fara drept de apel.

La final, toata sala la aplaudat in picioare pe Steffen Stegavik, cel mai bun jucator de pe teren, care sezonul trecut a jucat pentru HCM Minaur.

HCM Minaur Baia Mare – Elverum: 24-29 (10-19)

Arbitri: Thierry Dentz si Denis Reibel (Franta)
Aruncari de la 7m: 4/5-3/6
Minute de eliminare: 4-6

HCM Minaur (antrenor Petru Pop): Tatai, R. Pop, Simulescu – Ostrousko 9, Cristescu 4 (2), Ivancsik 3, Karacic 3 (2), Fotache 2, Busecan 1, Mihai 1, Vilovski 1, Marta, Sabou, Bera

Elverum (antrenor Michael Apelgren): Nergaard, Oeien – Stegavik 10 (3), Overby 7, Bjorkman 5, Mitrovic 4, Lindboe 2, Mehl 1, Linderud, Fredriksen, Wattstrom, Nordberg, Toft, Burud, Ekren.

ZiarMM

Foto: comunitatea hcmbaiamare – facebook

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2