Handbal: HCM Minaur nu ne mai poate arata nimic; sa ne pregatim de ce e mai rau

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

minaur - galatiFinalul de sezon este incredibil de greu pentru HCM Minaur Baia Mare, echipa de handbal masculin care nu este condusa de nimeni, care nu are niciun ban, care are datorii, care participa la conferinte de presa si la tot felul de sedinte fara sens, in care doar maretia maxima a acestui oras doreste sa oasa in evidenta.

Miercuri, HCM Minaur va primi replica echipa HC Odorhei, una care nu se va osteni prea mult pentru a obtine o victorie. Pentru ca Minaur nu este in cantonament, pentru ca antrenorul Petru Pop habar n-are ce jucatori vor fi accidentati subit sau care vor fi suspendati pentru ca n-au avut basca. Sigur, nu de antrenor, ci de maretia sa, ca doar el decide si cum se schimba culoarea la brad.

Minaur a inceput sezonul cu datorii. Oamenii care au fost anul trecut aici si mai sunt si acum, au o gramada de bani de luat. Unul dintre ei a plecat, dar si-a facut memoriu. Acesta este Steffen Stegavik, om pe care intreaga sala la aplaudat in picioare la meciul de Champions League dintre Minaur si Elverum. El si-a depus memoriu, iar Minaur nu poate face transferuri. Apoi, s-a terminat si perioada de transferari si nici juniori nu poti aduce, ca nu ai echipa de juniori. Singurii care ar putea veni ar fi cei liberi de contract.

Acestia au si mare incredere sa vina incoace dupa ce se intampla la acest club. Vor accepta sa vina doar cu banii inainte. Momentan, insa, nu au de ce sa vina, ca nici nu pot. Daca ii aduci din strainatate, mai trebuie sa dai si o multime de bani la FRH.

Minaur a pierdut trei jucatori: Ramba, Aflitulin si Ghita, ultimul semnand chiar cu HC Odorhei, adversara noastra de miercuri. Alti patru jucatori au depuse memorii. De fapt, toate lumea vrea sa plece de la Minaur, chiar daca isi vor primi banii. Tatai era accidentat inainte de meciul cu Dinamo, dar el a devenit bun de joc imediat ce l-a sunat maretul antrenor, presedinte, director sportiv si ce-o mai fi.

Cei de la Digi au spus ca omul a jucat pentru ca i s-a promis ca va fi lasat sa plece la alta echipa. Subit, si Karacic a devenit apt de joc, ca si el si-ar dori cam acelasi lucru. E foarte greu de spus cine va juca in meciul cu Odorhei. Sunt sanse minime ca Minaur sa castige ultimele meciuri din acest an. Macar unul dintre el. Oamenii s-au saturat de minciunile conducerii clubului, ale maretului conducator.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1