Handbal: HCM Minaur pierde in Ucraina si ajunge pe locul al patrulea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur sadoveacHCM Minaur a pierdut al doilea meci din Grupa D a Ligii Campionilor, dupa un meci in care sa staduit sa faca fata masivilor lor adversari si, in multe momente din joc, au si reusit. Baimarenii s-au deplasat cu 14 jucatori la Brovary, unde s-a jucat partida, Marta si Bera nefiind folositi. Practic, Pop a jucat cu o gramada de improvizatii, clubul Minaur fiind de departe in cea mai proasta situatie dintre cele din Baia Mare, daca e sa ne referim si la cine face performanta.

Partea proasta este ca si Sadoveac s-a accidentat in avcest meci, la inceputul partii a doua. Speram sa nu fie nimic grav, deoarece Minaur mai are de jucat inca trei meciuri in acest an, doua in Liga Campionilor (acasa cu Elverum si la Schaffhausen) si unul in campionat (deplasare la Resita).

Baimarenii n-au intrat bine in joc, fiind “luati pe sus” de ucraineni, care au pornit ca din pusca, coducand 3-0, iar apoi mentinand diferenta de trei. Tatai a primit un gol, s-a pus iar pe injurat si a luat 4 minute de eliminare (doua plus doua), astfel ca a trebuit sa ne descurcamn si asa.

Ne-am descurcat, chiar daca pe inter dreapta Ostrousko s-a miscat modest. In schimb, singurul centru valid, Karacic, a evoluat foarte bine. De asemenea, cuvinte de lauda la adresa apararii. Minaur ajunge chiar si la un gol distanta, dar nu pentru mult timp, deoareec Motor se distanteaza iar la 3 sau chiar la patru, pentru a merge la cabine cu 14-11.

Cam acelasi lucru se intampla si in actul al doilea, in care Zaporoje detine initiativa, incearca sa se desprinda profitand de mai multe erori, dar Minaur a revenit de fiecare data in joc, fara a atinge insa un egal. A avut o sansa pe final sa vina la un singur gol, dar Ivancsik a ratat pe contraatac.

HC Motor Zaporoje – HCM Minaur Baia Mare: 25-23 (14-11)

Arbitri: Andreu Marin Lorente – Ignacio Garcia Serradilla (Spania)
Aruncari de la 7m: 0/1-3/4
Minute de eliminare: 10-10

Motor: Komok, Kosovi, Sapun – Burka 8, Pukoski 6, Sevelev 4, Kubatko 3, Selmenko 3, Kurilenko 1, Kalarash, Dorosciuk, Kozakevich, Zhuk, Zhukov. Antrenor: Mikola Stepanets

Minaur: Tatai, R. Pop – Karacic 8 (2), Ivancsik 4, Sabou 3, Ostrousko 3 (1), Vilovski 2, Sadoveac 2, Cristescu 1, Busecan, Fotache, Mihai. Antrenor: Petru Pop

ZiarMM

foto: comunitatea hcmbaiamare – facebook

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2