Handbal: HCM Minaur poate castiga trofeul Cupei Romaniei dupa 16 ani de pauza

Reclame home 1
Reclame home 1

minaur paul ursachi16 ani de asteptare au luat sfarsit sambata dimineata, dupa ce, in fata unui public fantastic, HCM Minaur Baia Mare a invins HCM Constanta si s-a calificat din nou in finala Cupei Romaniei, scor 25-24. A fost un meci dramatic, in care baimarenii au revenit in ultimele trei minute, de la 21-24.

A fost insa un meci de lupta, in care ambele echipe au ratat mult si au facut destule greseli. Minaur a controlat prima repriza, fiind echipa mai buna si intrand la cabine cu un avantaj de doua goluri, 13-11, dupa ce constantenii au irosit multe situatii favorabile de gol, inclusiv doua aruncari de la 7 metri.

La reluare, HCM a egalat rapid, 13-13, si s-a mers cap la cap pana la finalul partidei. Cutura a adus campioana pentru prima oara in avantaj in minutul 53, iar Buricea si Humet au desprins Constanta la 22-19 si zarurile pareau aruncate. Din minutul 56 insa Minaur a renascut, dupa ce Buricea a inscris din nou si a refacut diferenta de trei goluri, 21-24. Baimarenii, incurajati de o sala plina, au intors soarta partidei, impunandu-se cu 25-24 dupa ce Stegavik a marcat golul victoriei cu cateva secunde inainte de final. In urma acestui rezultat, Minaur revine in finala Cupei dupa 16 ani si opreste Constanta din drumul ei catre al cincilea trofeu consecutiv.

HCM Minaur Baia Mare – HCM Constanta: 25-24 (13-11)
Arbitri: Theodor Serbu si Andrei Vasilescu (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 0/0-1/3
Minute de eliminare: 4-4

HCM Minaur: Tatai – Bera 7, Fotache 5, Stegavik 4, Pribanic 3, Eklemovic 3, Malmagro 1, Mihai 1, Milas 1, Grasu, Busecan, Marta, Chavez

HCM Constanta: Stanescu, Popescu – Humet 8, Rakcevic 4 (1), Cutura 4, Toma 3, Buricea 3, Vujadinovic 2, Gal, Adzic, Subtirica, Cristescu, Baican.

ZiarMM

Foto: Paul URSACHI

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2