Handbal: HCM Minaur a scapat victoria in ultimele minute ale meciului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur23HCM Minaur si CSM Bucuresti s-au intalnit joi seara in Sala Polivalenta din capitala pentru jocul din cadrul etapei a 18-a din Liga Nationala. Jocul s-a disputat joi la cererea echipei noastre, care n-a dorit sa faca doua deplasari succesive in Bucuresti, preferand sa lege acest joc cu cel disputat in Cupa Romaniei, cu Dinamo (meci in urma caruia Minaur s-a calificat in Final Four).

Partida dintre Minaur si CSM Bucuresti a fost una reusita, jucata in viteza, cu greselile de rigoare si disputata cu multa incrancenare, drept dovada si cele 24 de minute de eliminare dictate de arbitrii Dinu si Din. Baia Mare a inceput foarte bine meciul si a condus cu 3-0 sau 7-3, dar au inceput sa apara ratarile si pe nesimtite CSM a egalat la 7 (15). Baimarenii au preluat din nou initiativa, au reusit sa se distanteze in doua randuri, la 7-9 (20) si la 9-12 (24), dar iar au fost egalati: 12-12 (30). S-a intrat la cabine cu 12-13, dupa reusita lui Eklemovic.
In partea a doua, agitatia este si mai mare. Minaur joaca bine, tine de rezultat si nu da impresia ca ar mai putea fi prinsa din urma. A condus mereu, la 3-4 goluri, avand cu 10 minute inainte de final 17-21. Toata stradania s-a risipit in doua minute, cand am incasat trei goluri la rand. Gazdele izbutesc sa egaleaza din nou, ba chiar sa si preia o data conducerea: 25-24 (58). Momentul crucial se consuma acum, cand noi ratam, iar Negru este faultat de Martinez pe 6m. Eliminare pentru chilian si 7m. Din fericire, Negru rateaza (pareaza Tatai). Sadoveac reuseste sa egaleze, apoi, gazdele pierd mingea si Minaur nu mai poate face nimic in ultimele 16 secunde ramase de posesie.

CSM Bucuresti – HCM Baia Mare: 25-25 (12-13)
Au arbitrat: Constantin Dinu – Sorin Din (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 2/5-4/4
Minute de eliminare: 10-14
CSM Bucuresti: Blazevic, Dragomir – Konstantinovic 7, Negru 4 (1), Wetterbrandt 4, Marijanac 4 (1), Milosevic 2, Rapciuga 1, Stavrositu 1, Novanc 1, Somlea 1, Rotaru, Patru, Ungureanu, I. Stamate. Antrenori: Bozo Rudic si Ovidiu Mihaila
HCM Minaur: Tatai, R. Pop – Eklemovic 6 (4), Fotache 5, Sadoveac 4, Sabou 4, Stegavik 2, Marta 2, Pribanic 1, Grasu 1, Bera, Martinez, Muresan, Mihai, Busecan. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2