Handbal: HCM Minaur termina la egalitate cu elvetienii de la Schaffhausen

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - sadoveacE clar ca HCM Minaut n-a repetat jocul foarte bun din partida cu Motor Zaporoje de saptamana trecuta. Sigur, datele problemei au fost altele, adversarul “a cerut” altceva si i s-a oferit altceva. Kadetten Schaffhausen venea din postura de ultima clasata, fara niciun punct din doua jocuri si, posibila victima. Pentru ca Minaur zambea de pe pozitia a doua, dar tot dupa meciuri si doar cu o victorie in plus.

Pana la urma, s-a terminat 31-31, dupa ce la pauza scorul a fost 16-18. Un punct pentru fiecare, un punct care se putea dubla, dar la fel de bine putea fi si pierdut. Baimarenii au intrat pe teren cu niste tricouri inscriptionate cu “uniti pentru Baia Mare”, sa ne arate imparatul vietii ca lumea este alaturi de ei. Baietii le-au purtat, ce sa faca, desi de banii aia mai bine se platea unuia un salariu. Imparat care a fost la meci, alaturi de inculpati.

Minaur a inceput slab meciul, cu o aparare modesta, elvetienii pacalindu-ne adesea la jocul cu pivotul sau pe intercalarea extremelor pe semicerc. A fost 2-4 (5), dar Tatai ne-a tinut in joc. Am egalat la 5 (9) si chiar am condus cu 6-5 (10), dar lucrurile n-au mai mers la fel de bine. Oaspetii au preluat din nou conducerea, pe fondul apararii noastre modeste si a greselilor din faza de atac. S-a ajuns la 11-15 (25) si 14-18 (28). Ultimele doua minute ne descurcam mai bine si la pauza se intra cu 16-18.

Dupa pauza apararea merge mult mai bine si Tatai isi face din nou datoria. Minaur inscrie de patru ori consecutiv, chiar si cu om in minus: 20-18 (37). Oaspetii isi revin din pumni, dar tot Minaur conduce: 24-22 (44). Avem si eliminati, dar facem si greseli, astfel ca oaspetii egaleaza la 24 si preiau conducerea: 25-26 (47).

Minaur este din nou peste si cu cinci minute inainte de final conduce 30-28, iar elvetienii cer time-out. Este eliminat Busecan, apoi si Ostrousko si in 3 minute se ajunge la 30-31. Ivancsik egaleaza din 7m, apoi Tatai apara senzationat la Csaszar. Ultimul atac ne apartine. Bera scapa pe extrema si arunca in bara, Cristescu prinde balonul, il paseaza inapoi si nu mai avem vreme sa aruncam. Un egal care, pana la urma, poate multumi ambele echipe.

HCM Minaur Baia Mare – Kadetten Schaffhausen: 31-31 (16-18)

Arbitri: Karim Gasmi si Raouf Gasmi (Franta)
Aruncari de la 7m: 5/5-2/6
Minute de eliminare: 10-10

HCM Minaur: Tatai – Ostrousko 8, Ivancsik 8 (5), Sadoveac 5, Bera 4, Aflitulin 3, Ghita 1, Fotache 1, Cristescu 1, Ramba, Busecan, Karacic, Vilovski. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop

Kadetten: Portner, Marinovic – Liniger 8, Kuttel 5, Pendic 5 (1), Brannberger 4, Tominec 4, Csaszar 3 (1), Maros 1, Meister, Cvijetic, Graubner, Stojanovic, Alili, Koch, Muggli. Antrenori: Markus Baur, Markus Krauthoff.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2