Handbal: HCM pierde la Ferencvaros, dar merge in sferturile de finala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm baia mar ftcHCM Baia Mare a facut o prima repriza slaba in Ungaria, iar revenirea din partea a doua nu i-a adus foarte multe beneficii. Dupa cinci victorii la rand in faza grupelor principale, echipa din Baia Mare s-a vazut nevoita sa se recunoasca invinsa cu FTC, iar asta inseamna locul 4 in grupa si un sfert de finala cu ocupanta locului 1 din cealalta grupa. Si va fi bataie pentru acel loc 1.

Daca Buducnost bate pe Midtjylland duminica, atunci va fi adversara echipei noastre in sferturi. Cu specificatia ca primul meci ca avea loc in Baia Mare, iar returul la Podgorica. Chiar daca sansele noastre sunt minime, cel putin vom putea vedea la lucru campioana en-titre. Va fi si un duel intre cele doua bune prietene, Cristina Neagu si Patricia Vizitiu.

Revenind la meciul de la Budapesta, baimarencele au avut mari probleme in faza de atac, pozitionalul fiind din nou cu mari semne de intrebare. Apoi, interii nostri au jucat lamentabil, nereusind sa amentinte poarta prea des, iar cand au facut-o au cam dat-o in bara (12 aruncari – 2 goluri). Apararea a mers bine, mai ales in partea a doua, cand am reusit sa ne apropiem de gazde.

Baia Mare incepe slab si in min. 5 era deja 4-1, iar Rosca isi consumase un time-out. Am revenit pana la 6-5 (13), dupa care am luar trei goluri. A marcat Ardean si s-a facut 9-6 (18). Apoi, timp de 11 minute nu am mai marcat niciun gol, dar am primit cinci: 13-6 (29). S-a mai marcat cate un gol de caciula pana la pauza.

Gazdele inscriu pentru 15-7 (31), dupa care iau o pauza de 9 minute: 15-10 (40). Reusim sa ne apropiem si pana la patru goluri: 17-13 (44), apoi pana la trei goluri: 20-17 (54) si 21-18 (58), dar cam atat.

FTC Rail Cargo Hungaria – HCM Baia Mare: 21-18 (14-7)
Au arbitrat: Karina Kristiansen – Linne Hasseldal Hansen (Danemarca)
Aruncari de la 7m: 4/4-6/6
Minute de eliminare: 12-6

FTC (antrenor: Gabor Elek): Szikora, Tomasevic – Pena 7, Szollosi 5, Szekercses 4 (4), Szucsanszki 2, Schatzl 1, Kovacsicz 1, Pappne 1, Horniak, Mod, Cifra, Meszaros, Szarka, Szekeres, Lukacs

HCM (antrenor Aurelian Rosca): Ungureanu, Munteanu – Do Nascimento 9 (5), Pineau 4 (1), Ardean Elisei 3, Vizitiu 1, Perianu 1, Abbingh, Szucs, Jezic, Marin.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. dan

    cum sa fi avut pretentii de la acest meci cand interii nostri ( abbing,perianu,vizitiu,marin)au marcat doar 2 goluri. Nu avem nici-o sansa cu Buducnost.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2