HANDBAL: Heidi Loke, jucatoarea formatiei Gyor, a anuntat ca doreste sa-si dedice mai mult timp familiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Norvegia si Romania sunt adversare in grupa B a Campionatului European (7-21 decembrie, Ungaria si Croatia), urmand sa se infrunte chiar in partida de debut. Nationala de handbal feminin a Norvegiei efectueaza, in aceasta perioada, un stagiu de pregatire în Ungaria. Selectionerul Thorir Heigersson a convocat toate jucatoarele importante, inclusiv pe Camilla Herrem de la HCM Baia Mare.

Din lot nu face insa parte pivotul Heidi Loke, care a anuntat ca se retrage, cel putin temporar, din echipa nationala. “In acest moment cred ca este decizia corecta, vreau sa petrec mai mult timp cu familia. Vreau sa fiu mai prezenta in viata fiului meu, care merge la scoala in Ungaria. Sunt in continuare motivata pentru a face mare performanta, dar pentru o perioada am si alte prioritati”, a declarat Heidi Loke in presa norvegiana.
Pivotul de la Gyor nu a precizat pentru cat timp va lipsi de la echipa nationala, astfel ca Heigersson se vede nevoit sa pregateasca Europeanul din decembrie fara Loke. „Heidi a fost o jucatoare cheie in echipa noastra si a contribuit puternic la toate rezultatele noastre din ultimii ani. Respect decizia jucatoarei si sper ca pauza va fi scurta”, a comentat selectionerul Norvegiei.
Heidi Loke a jucat in ultimii 8 ani in nationala Norvegiei si a castigat tot ce se poate: titlu olimpic, Campionat Mondial, Campionat European, Liga Campionilor. De asemenea, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a lumii in 2011.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2