Handbal: Lada Togliatii parasita de multe jucatoare; Davydenko vine in Baia Mare – la fel si Makeeva

Reclame home 1
Reclame home 1

Detinatoarea Cupei EHF la handbal feminin, Lada Togliatti, a dat publicitatii mai multe informatii in meciul online. Multe jucatoare vor parasi aceasta echipa in aceasta vara, Lada avand, se pare, probleme cu criza financiara. Olga Chernoivanenko va juca noul sezon la Vardar Skopje, campioana Macedoniei si participanta in Final Four-ul de la Budapesta.

Ekaterina Davydenko isi ca continua cariera la HCM Baia Mare, spune site-ul echipei ruse, iar Ekaterina Ilina a decis sa semneze cu echipa din Rostov pe Don. Alte doua jucatoare vor merge la Zvezda Zveningorod: portarul Maria Basarab si centrul Ekaterina Smirnova. De asemenea, surorile Zhilinskajte si Olga Gorshenina vor evolua pentru Astrahanochka.
Directorul clubului, Rasul Battalov, a precizat: “Imi pare foarte rau ce am pierdut toate aceste jucatoare care si-au inceput cariera la clubul nostru, dar nu am putut face fata la politica agresiva de transferuri ale cluburilor din Rostov si Astrahanochka. Personal, pentru mine, ce se intampla acum este o tragedie, dar nu avem ce face, este obligatoriu sa mergem inainte”.

Xenia Makeeva (jucatoare Dinamo Volgograd, dupa ce echipa sa a castigat titlul in Rusia): „Da, voi pleca pentru urmatorul sezon in România, a fost ultimul joc aici. Vreau sa multumesc tuturor: antrenori, management, fani, prieteni. Multumesc pentru tot, iar noi suntem campioni din nou” – declaratie pentru site-ul volgograd-trv.ru.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole