Handbal. Liga Campionilor: HCM Baia Mare pierde primul meci oficial al sezonului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm - larvik (mezok)Dupa victoria de la Krim, dupa victoriile consecutive obtinute in acest sezon, HCM a pus handbalul in cui vineri seara, fiind invinsa din nou de Larvik HK, campioana Norvegiei si gruparea care sezonul trecut a jucat finala Ligii Campionilor. Daca anul trecut ne-am batut singuri ratand 7 aruncari de la 7m, anul acesta a fost randul se ne batem singuri dupa o apararea extrem de modesta, dublata si de lipsa de inspiratie a portarilor.

Meciul a inceput foarte bine pentru HCM, care a reusit sa conduca cu trei goluri diferenta de doua ori: 6-3 (8), 7-4 (10). Nici in acest interval n-a mers grozav apararea si nici Ungureanu n-a prins nimic, dar au gresit mult norvegiencele. Din acest minut 10, totul s-a naruit. Larvik a egalat la 8 (15), a mai fost si 9-9 (18), dupa care a venit cel mai slab moment al echipei noastre, Larvik inscriind 9 goluri in urmatoarele 10 minute, iar HCM doar 3. Aici s-a decis meciul in mare parte. La cabine s-a intrat cu 14-19 si sperante existau.

Incepem bine si partea a doua, venim la 16-19 (32), apoi Geiger incearca o paza fantezie pentru Jezic la o faza a doua, gazdele revin in atac si luam o eliminare care ne tempereaza: 17-22 (37). Apoi, Larvik joaca si mai bine de un minut si jumatate cu doi oameni mai putin in teren, dar rezultatul este 1-1 in acest interval. Cu 10 minute inainte de final, norvegiencele se duc la 6 goluri: 21-27.

Ne aparam mult mai bine si reusind sa reducem serios din handicap: 27-29 (56). Oaspetele rateaza si ele, apoi Abbingh arunca pe langa poarta, grabindu-se, iar Gro Hammersen Edin inchide practic meciul cu un gol marcat cu doua minute jumatate inainte de final.

Jucatoarele de la HCM Baia Mare au toate motivele sa fie suparate. Nu cred ca vor mai prinde Larvik in asemenea criza de efectiv, cu patru titulare indisponibile din diferite motive. Meciul n-a fost pregatit cum trebuie asta este foarte clar. Iar daca iti permiti sa te distrezi cu Brasov si cu alte grupari din Liga in loc sa joci serios de la inceput la sfarsit, s-ar putea sa te obisnuiesti asa si sa dai acelasi randament si in meciurile grele. Cam asa s-a vazut acum, plus lipsa unui sistem defensiv clar.

HCM Baia Mare – Larvik HK: 29-31 (14-19)
Arbitri: Peter Brunovsky – Vladimir Canda (Slovacia)
Aruncari de la 7m: 3/4-1/1
Minute de eliminare: 4-6
Eficienta atac: 32%-32%; eficienta aruncari: 56%-62%; greseli nefortate: 12-14

HCM: Munteanu, Ungureanu – Pineau 8 (2), Ardean Elisei 4, Geiger 4, Jezic 4, Abbingh 3 (1), Do Nascimento 2, Vizitiu 2, Marin 1, Preda 1, Nechita, Perianu, Szucs, Tanasie, Tatar. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Larvik: Toft, Hasanovic – N. Mork 9 (1), T. Mork 9, Kurtovic 6, Gro Hammerseng Edin 4, Frafjord 2, Breivang 1, Vreistol, Johansen, Osnes Graesholt, Sobstad Molid, Solberg, Svela. Antrenori: Tor Odvar Moen, Tonje Larsen.

ZiarMM

foto: comunitatea hcmbaiamare, pagina de facebook

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Dumitru Aurelia Pop

    Numărul 9 de la LARVIK ne-a bătut aproape de una singura ,am fost VARANISTE in apărare si haos in atac ,avem jucătoare dar n-avem antrenor ,pt ROSCA LC este o pălărie care-i acoperă ochii !!!!!S-ar putea sa fie începutul mersului pe tobogan ???? Mare păcat ar fi pt orașul nostru !!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2