Liga Campionilor: HCM Baia Mare se impune la Thuringer si are sperante la sferturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm ardean - mezokHCM Baia Mare nu arata deloc bine in prima parte a meciurilor. In niciunul dintre jocurile disputate in acest an n-a reusit un joc bun in prima repriza. Si de fiecare data a fost condusa, indiferent de adversara pe care a avut-o in teren. Atacul este previzibil si steril, interii sunt departe de adevar (catre zero la jocul cu pivotul sau cel cu extremele). Iar Pineau pare ca are un singur scop, sa devina golghetera Ligii Campionilor.

Repriza a doua a fost mult mai buna, desi Thuringer reusise la un moment dat sa se desprinda la patru goluri, iar mai apoi, in primele 10 minute din partea a doua sa tina diferenta la trei goluri. HCM a avut ultimele 20 de minute bune si chiar daca s-a gresit destul de mult, apararea a mers bine, iar de la 17-14 (40) am ajuns sa castigam cu 25-23. Asta inseamna ca HCM urca pe 4 si va ramane acolo daca Fleury nu castiga maine cu Rostov pe teren propriu.

Gazdele incep bine si conduc 4-1 (9), HCM ratand nu mai putin de opt atacuri din noua. Ne aparam in continuare bine, reusim sa se inscriuem si egalam la 4 (13). In mai putin de un minut incasam doua goluri si se face 6-4 apoi 7-5 (16). Vine randul sa marcam noi de trei ori la rand si mentinem un gol avans pana la 8-9 (23). Iar “cadem” si Thuringer puncteaza de patru ori la rand, pentru ca ultima reusita a primei parti sa apartina Melindei Geiger: 12-10 la pauza.

Dupa reluare, gazdele fac 14-10, apoi ne tin la trei goluri distanta: 17-14 (39). Egalam la 17 (42) si apoi reusim sa preluam conducerea pentru prima oara in acest meci. Niciuna dintre echipe nu reuseste sa se distanteze, iar finalul este tensionat. Luciana Marin inscrie tocmai cand Rosca cere time-out si se enerveaza la culme. Apoi reusim sa inscriem prin Pineau si sa egalam la 21. Este egal la 22 si 23, apoi Abbingh puncteaza, fiind secondata de Geiger: 23-25 cu un minut inainte de final. Paula are doua parade nu mai inscrie nimeni si HCM obtine a doua victorie din grupele principale.

Thuringer HC – HCM Baia Mare: 23-25 (12-10)

Au arbitrat: Joanna Brehmer – Agnieszka Skovronek (Polonia)
Aruncari de la 7m: 3-3
Minute de eliminare: 4-2

Thuringer: Eckerle, Krause, Satrapova – Buceschi 7 (3), Frey 3, Huber 3, Wohlbold 3, Luzumova 2, Engel 2, Resetnikova 1, Schmelzer 1, Scheffnecht 1, Snelder, Pintea, Blase, Deroin. Antrenor: Herbert Muller

Baia Mare: Ungureanu, Munteanu – Do Nascimento 7 (2), Geiger 5, Abbingh 5 (1), Pineau 3, Jezic 2, Ardean Elisei 1, Marin 1, Tatar 1, Vizitiu, Perianu, Tanasie, Szucs, Preda, Nechita. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2