Handbal: Locul 3 ocupat de Minaur îi asigură prezența în ediția viitoare a Cupei EHF

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipa masculină de handbal a CS Minaur a terminat sezonul trecut pe locul 3, poziție care îi asigură prezența în ediția viitoare a Challenge Cup (Cupa EHF – noua denumire). De asemenea, echipa locală va juca în Liga Zimbrilor și în Cupa României, scrie minaiur.ro.

Antrenorul secund este optimist vis-a-vis de meciurile din cupele europene care vor urma pentru Minaur.

Alexandru Sabău, antrenor secund, Minaur: ”Minaur mai mereu a fost în cupe. Ne vom bate pentru toate competițiile. Anul trecut, în campionat, toată lumea ne dădea șanse de locurile 5-6, dar noi am fost o surpriză plăcută. Minaur, în istorie, a mai fost cotată la locul 6-7 și a ieșit campioană. Este o echipă a surprizelor.”

Sportivii care au acceptat să facă parte din echipa de handbal a Minaurului sunt încântați de alegerea făcută.

Jose Guilherme de Toledo (inter dreapta): “Sunt foarte fericit și sunt mândru că sunt aici, cred că este o alegere bună pentru mine, mă bucur să fiu parte din acest proiect. Este într-adevăr un avantaj că prietena mea, Larissa Araujo, este alături de mine în Baia Mare, este foarte bine pentru amândoi și abia așteptăm să jucăm pentru echipele noastre. Eu cred că Minaur este o echipă bună, băieții au fost foarte drăguți cu mine și m-au primit bine, de asemenea îmi place orașul și mă simt ca acasă. Mă bucur să fiu parte din proiectul Baia Mare”.

Barna Buzogany (portar): “Am venit de la locul 3 în Ungaria, la echipa din pe locul 3 din România. Din tot ce am văzut până acum sunt fericit că avem o echipă cu foarte mulți tineri și sper să facem treabă bună împreună. Fac parte și din lotul național de tineret, sunt și un portar pentru Under 23. Eu cred că o să am ce învăța de la Ionuț Ciobanu, care este un portar cu multă experiență, de asemenea, de la Răzvan Pop și sunt convins că vom avea o relație de colaborare foarte bună toți trei.”

Jucătorii de la Minaur au început deja antrenamentele și ulterior vor participa la un stagiu de pregătire centralizată la Sf. Gheorghe, urmat de un meci amical la finalul cantonamentului.

Minaur va juca în trei turnee, la Turda, Făgăraș și în Baia Mare și este posibil să mai fie un alt meci de pregătire. Campionatul Ligii Zimbrilor va începe în data de 19 august, dată la care Minaur va juca acasă cu CSM Vaslui.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *