Handbal masculin: CS Minaur castiga primul amical al verii la turneul de la Turda

Reclame home 1
Reclame home 1

Am asteptat cu mult interes primul meci al echipei masculine a CS Minaur. Si nu am asteptat degeaba, mai ales ca meciul a putut fi urmarit si pe site-ul turdanews.net, acolo unde vor putea fi vizionata si meciurile care vor avea loc maine. CS Minaur, cu conducerea tehnica schimbata in vara si cu mai multi jucatori noi, s-au impus cu 28-26 (13-10) in partida cu SCM Poli Timisoara, detinatoarea Cupei Romaniei.

Minaur a inceput bine jocul, a reusit sa se distanteze inca din start si n-a mai cedat initiativa pana la final. Pentru un prim meci de pregatire, echipa noastra s-a miscat bine de tot. A condus 2-0 (4), apoi 5-4 (13), distantandu-se la trei lungimi: 9-6 (20), 12-9 (25) si 13-10 la pauza.

Dupa reluare, tot Minaur a detinut initiativa: 16-12 (36), 23-20 (47) si 28-26 la final, antrenorii Stephane Plantin si Alexandru Sabau folosind toti jucatorii care au facut deplasarea.

Minaur: Ionut Ciobanu, Adrian Tenghea, Razvan Apostu – Alexandru Csepreghi 4, Tudor Botea 4, Janja Vojvodic 3, Daniel Bera 3, Tomas Cip 3, Vojislav Brajovic 3, Georgel Haiduc 2, Daniel Muresan 2, Milan Kotrc 2, Calin Cabut 1, Mihai Busecan 1, Teo Coric, Robert Nagy, Albert Cristescu.

Sambata, 3 august: CSM Resita – Poli Timisoara (ora 10.00); Potaissa – CS Minaur (12.00). In caz de egalitate la finalul celor 60 de minute in oricare dintre aceste partide se va trece direct la executarea aruncarilor de la 7m.

Dupa turneul de la Turda, CS Minaur va participa la Cupa “Konkoly Karoly” de la Budapesta, care se disputa in zilele de 8 si 9 august. Baimarenii vor juca ambele jocuri din Ungaria pe 8 august. Primul meci va fi de la ora 12.30 (ora Romaniei) cu Ferencvaros Budapesta (locul 8 editia trecuta de campionat), iar de la ora 18.30 cu Balatonfured (locul 4 editia trecuta). Pe 9 august va avea loc si partida dintre cele doua echipe din Ungaria.

minaur.ro

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole