Handbal masculin: CS Minaur, doar egal acasă cu Buzău (VIDEO)

CS Minaur Baia Mare a debutat pe teren propiu în noul sezon al Ligii Zimbrilor cu un egal în fața formației ACS HC Buzău, scor 27-27, după ce la pauză echipa băimăreană a condus cu 2-1.

A fost un meci destul de echilibrat, chiar dacă Minaur a condus până în minutul 50 (la un moment dat și cu patru goluri), moment în care oaspeții au egalat și au preluat conducerea.

A fost un final infernal, cu echipa buzoiană aproape de victorie. Cu 10 secunde înainte de sfârșit, Buzău conducea cu un gol, însă apărarea om la om a dat roade pentru băimăreni, care au reușit să egaleze chiar în ultima fază, prin Milan Kotrc.

Din păcate, Minaur nu a știut să-și conserve avantajul de pe tabelă pe fondul unei serii de erori și ratări. Se pare că băimărenii au probleme serioase cu constanța pe întreaga durată a unui meci, așa cum s-a întâmplat și cu Constanța în Supercupa României.

Au lipsit de la gazde Nikola Ivanovic, Stevan Vujovic și Daniel Bera. Duminică, 10 septembrie, vom juca în deplasare la Sighișoara.

Statistică csminaur.ro:

  • CS Minaur: Anton Terekhov (10 intervenții), Barna Buzogany (o intervenție); Hayder Al-Khafadji nu a jucat – Tudor Botea 7 (unul din 7m), Artem Kozakevych 5 (4 din 7m), Robert Nagy 4, Stefan Vujic 3, Milan Kotrc 3 (unul din 7m), Anderson Mollino da Silva 3, Nemanja Ratkovic 1, Gabriel Cumpănici 1, Tomas Cip, Erik Pop, Viorel Fotache. Nu au jucat: Ovidiu Ardelean, Lucas Sabou. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș
  • HC Buzău: Vasile Cristian Tcaciuc (6 intervenții), Ghenadi Komok (7 intervenții, a apărat și 2 de 7m) – Ionuț Broască 5, Ivan Mosic 5, Mihajlo Mitic 4, Aidenas Malasinskas 4Sergio Barros 4 (2 din 7m), Luka Mitrovic 2, Zavenică Dumitrana 1, Valentin Ivancenco, Mihai Anton 1, Bogdan Păunescu, Viaceslav Sadovii, Bogdan Meduric, Andrei Bejinariu, Robert Cîtu. Antrenori: Gabriel Armanu, Liviu Mironescu.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu