Handbal masculin: CS Minaur face egal acasă cu Focsani

Sâmbătă dimineața, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și CSM Focșani, joc din cadrul etapei a 7-a din Liga Zimbrilor. A fost un meci extrem de disputat, în care fiecare echipă a avut șansa ei de a se impune, dar până la urmă jocul s-a terminat  la egalitate, 22-22.

Prima parte a meciului a debutat cu mai multe atacuri ratate, oaspeții reupind să înscrie prima dată în minutul 5, iar Minaur în minutul 8. Niciuna dintre echipe nu s-a desprins pe tabelă, dar Focșani a condus în majoritatea timpului, Minaur reușind de câteba ori să egaleze: 6-6 (16), 9-9 (26), 11-12 (pauză). Aspectul jocului nu s-a schimbat imediat după pauză, vrâncenii conducând până în min. 40. Minaur a pus în față o apărare 5 plus 1, care a fost eficientă și i-a permit și portarului Terekhov să aibă intervenții bune. Am condus prima oară în min. 42, 18-17, după care am reușit să înscriem încă de două ori pentru 20-17 (49). Focșănenii au profitat de greșelile noastre și au ajuns să conducă 22-21 cu două minute și jumătate înainte de final.

Ultimele minute au fost de o încrâncenare maximă, cu apărări dând totul, de fiecare parte. Minaur egalează după reușita lui Kotrc, apoi Mănescu este ghicit de Terekhov și Minaur are 44 de secunde atacul. Băimărenii nu reușesc să arunce la poartă și trăiesc cu speranța unui gol în ultima secundă, din aruncare de la 9, dar Buzle nu poate trece de barajul făcut de jucătorii echipei oaspete.

CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani: 22-22 (11-12)
  • Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; spectatori cca 400
  • Au arbitrat: Adrian Manafu (București) – Daniel Pavel (Buzău). Observator FRH: Gheorghe Năsturel (Reșița)
  • Aruncări de la 7m: 3-4 (transformate: 3-2; au ratat: Marjanovic, Marijanac). Minute de eliminare: 8-8
  • CS Minaur: Anton Terekhov (10 intervenții), Barna Buzogany (a apărat 2 de 7m) – Milan Kotrc 5 (3 din 7m), Daniel Bera 4, Călin Căbuț 3, Stevan Vujovic 3, Tudor Buguleț 2, Andrei Buzle 2, Robert Nagy 1, Stefan Vujic 1, Anderson Mollino da Silva 1, Gabriel Massuca Teca, Mihai Huta, Tomas Cip. Nu au jucat: Răzvan Pop și Erik Pop. Antrenor: Alexandru Sabou
  • Focșani: Emilian Marocico (11 intervenții), Constantin Rusu, Marius Cloșcă – Didi Hrimiuc 4, Bogdan Mănescu 4, Filip Marjanovic 3, Roman Markișin 3, Sasa Marjanac 3 (2 din 7m), Goran Krstevski 2, Tiberiu Popovici 1, Mihai Miroiu 1, Bogdan Rață 1, Marius Ragea, Andrei Drăgan, Valentin Mocanu, Attila Eros. Antrenori: Dalibor Cutura, Marko Isakovic

csminaur.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu