Handbal masculin: CS Minaur intalneste CSM Bucuresti pe teren propriu

Reclame home 1
Reclame home 1

Etapa cu numarul 24 din Liga Zimbrilor readuce echipa masculina pe teren propriu. De aceasta data, suporterii baimareni vor avea ocazia sa ii vada evoluand pe baimareni impotriva formatiei CSM Bucuresti.

Confruntarea dintre cele doua echipe va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 18:00 in Sala sporturilor Lascar Pana si va fi arbitrata de cuplul C.Gorina(DJ)/F.Melencu(DJ), observator G.Nasturel(CS). Inaintea partidei, gazdele ocupa locul 9, in timp ce adversarii ocupa locul II in campionatul provizoriu al Ligii Zimbrilor.

“Mai avem 3 etape foarte grele pana la finalul sezonului regulat si incercam sa folosim aceste meciuri pentru a ne pregati pentru partea finala a campionatului care nu va fi deloc usoara. De asemenea, incercam sa ne multumim suporterii cu un meci bun si cu atitudinea corecta pentru astfel de meciuri.” a declarat Raul Fotonea, antrenor al CS Minaur.

Intrarea suporterilor se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Sporturilor Lascar Pana incepand cu ora 17:00.

In urmatoarea etapa formatia baimareana intalneste in deplasare AHC Potaissa Turda, joi, 28 martie, ora 18:00, in Sala Gh. Baritiu din Turda.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole