Handbal masculin: CS Minaur se intareste cu doi internationali sarbi

CS Minaur a definitivat la sfarsitul saptamanii trecute doua transferuri de marca. Este vorba de internationalii sarbi Uros Vilovski si Milos Dragas, care au evoluat la HC Odorheiu Secuiesc in prima parte a campionatului.

Cunoscut deja de suporterii baimareni, dupa ce a evoluat in Champions League pentru Minaur, in 2015, Uros Vilovski (33 ani) se intoarce la Baia Mare, dupa ce fosta sa echipa a decis sa se retraga din campionat. Vilovski a evoluat de-a lungul timpului la echipe cu prestigiu precum MKB Veszprem sau Bergischer HC, dar si in nationalele Serbiei si ale Ungariei.

Pe Milos Dragas suporterii baimareni au avut ocazia sa-l cunoasca la meciul din tur cu HC Odorhei. Atunci a reusit sa ne marcheze un singur gol, dar in total, in acest sezon are 46 de reusite la activ. Cu 2.01 metri inaltime, este unul din cei mai masivi si prolifici interi stanga din Liga Zimbrilor. La cei 27 de ani are deja in CV echipe mari din Europa, printre care RK Vardar Skopje, Bergischer HC si HC Metalurg Skopje, dar si o serie de selectii in nationala Serbiei, inclusiv participarea la Campionatul Mondial din Franta 2015.

Ambii jucatori se pregatesc deja la Baia Mare si e posibil sa debuteze sambata in meciul cu Potaissa Turda.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1