Handbal masculin: Minaur Baia Mare continua lupta pentru Play-Off-ul Ligii Zimbrilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Echipa masculina de handbal a Clubului Minaur Baia Mare reia meciurile oficiale din Liga Zimbrilor. Miercuri, 30 ianuarie, formatia baimareana va intalni ocupanta locului III, AHC Dunarea Calarasi. Partida, disputata in Sala Sporturilor ”Lascar Pana”, are loc cu incepere de la ora 17:30.

Echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou continua lupta pentru Play-Off. Motivati pentru victorie, baimarenii au parte de o partida dificila in cadrul celei de-a XV-a etape a Ligii Zimbrilor.

„Jucam cu echipa de pe locul III si avem nevoie de puncte pentru a ramane in plutonul care se bate pentru Play-Off, ca atare ne asteapta un meci greu si probabil tensionat. Sper ca pana la ora meciului sa avem toti baietii sanatosi pentru ca am avut destule probleme de sanatate in ultima perioada. Trebuie sa ne aparam bine si sa alergam mult si repede pentru ca jucam cu o echipa care face foarte bine fazele rapide”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal.

Intrarea suporterilor la partida impotriva AHC Dunarea Calarasi se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achizitionat miercuri, 30 ianuarie, cu incepere de la ora 16:30, de la casa de bilete din incinta Salii Sporturilor „Lascar Pana”.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2