Handbal masculin: Minaur Baia Mare intalneste campioana Romaniei in ultima etapa din turul Ligii Zimbrilor

In cadrul etapei a XIII-a din Liga Zimbrilor, Minaur Baia mare intalneste campioana Dinamo Bucuresti. Partida are loc joi, 6 decembrie cu incepere de la ora 17:00. Arbitrat de cuplul clujean G.Badiu / I.Barbu, meciul este transmis in direct de TVR 1.

Inainte de partida din cadrul celei de-a XIII-a etape, Minaur Baia Mare a reusit o remiza importanta in fata celor de la AHC Potaissa Turda, scor 28-28, iar CS Dinamo Bucuresti a pierdut pe terenul celor de la AHC Dunarea Calarasi, scor 33-29. Calificata in grupele principale ale Champions League, dinamovistii ocupa locul VII in clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor, cu o pozitie peste Minaur Baia Mare.

Dupa istoricul confruntarilor dintre cele doua echipe, rezultatul poate fi chiar si o surpriza pentru baimareni, daca acestia reusesc sa rupa sirul negru al infrangerilor suferite in meciurile disputate in deplasare. In sezonul competitional precedent, Minaur Baia Mare a eliminat campioana Romaniei in optimile Cupei Romaniei si peste o saptamana s-a impus categoric in cadrul celei de-a XV-a etape din Liga Zimbrilor.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1