Handbal masculin: Minaur Baia Mare intalneste CSA Steaua Bucuresti in cadrul etapei a XVI-a din Liga Zimbrilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Perioada dificila in Liga Zimbrilor pentru Minaur Baia Mare. Echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou va sustine in etapele viitoare doua meciuri in deplasare, pe terenul unor echipe puternice, CSA Steaua Bucuresti si AHC Dobrogea Sud. Vineri, 1 februarie, formatia baimareana a pornit cu trenul catre capitala, acolo unde va juca in compania ocupantei locului V din clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor. Confruntarea dintre Minaur Baia Mare si CSA Steaua Bucuresti va avea loc sambata, 2 februarie, cu incepere de la ora 17:30.

Contrar zvonurilor aparute in spatiul public, majoritatea componentilor lotului Minaur Baia Mare vor face deplasarea la Bucuresti. Din echipa lipsesc doar Sergiu Makaria, acesta fiind operat recent de ligamente si va lipsi de pe terenul de joc o perioada de sase luni, si Aliaksandr Markelau, portarul avand probleme in zona inghinala.

„Avem doua deplasari legate, la Steaua si Dobrogea Sud. Este vorba despre doua echipe foarte bune ale campionatului nostru. Mergem la ei acasa sa ne jucam sansa, sa incercam sa aducem puncte si sa demonstram ca un proiect bazat pe baimareni poate fi solutia pentru Minaur. Insa cu o conditie, sa urmarim un plan de pregatire pe parcursul unui ciclu olimpic”, a spus Ionut Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Dupa meciul sustinut pe terenul celor de la CSA Steaua Bucuresti, baimarenii vor pleca direct la Constanta acolo unde marti, 5 februarie vor intalni echipa AHC Dobrogea Sud.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2