Handbal masculin: Minaur Baia Mare, o noua victorie pe teren propriu

Reclame home 1
Reclame home 1

Minaur Baia Mare se impune pe teren propriu in partida impotriva celor de la CSU Suceava (scor 32-27) si ramane in zona de Play-Off.Cu o echipa artagoasa, CSU Suceava nu a reusit sa tina ritmul impus de baietii antrenati de Raul Fotonea si Alexandru Sabou. Inspiratia portarului Adrian Tenghea si tunarul Minaurului, Alexandru Csepreghi (10 reusite) au facut ca partida impotriva sucevenilor sa fie una linistita, baimarenii asigurandu-si astfel la finalul partidei maximul de puncte din aceasta confruntare.

Scorul a fost deschis de Alexandru Csepreghi, iar in minutul 26, dupa reusita lui Robert Nagy, Minaur Baia Mare conducea deja cu 8 goluri (16:8). Urmeaza apoi trei ratari consecutive ale baimarenilor pe finalul primei reprize, timp in care CSU Suceava inscrie de doua ori, stabilind scorul de 16-10 la pauza.

In repriza secunda, Minaur Baia Mare reintra in joc in minutul 34 cand Calin Cabut inscrie pentru 17-12. Urmeaza apoi reusitele lui Alexandru Csepreghi, Vojislav Brajovic si Robert Nagy. Reintors pe teren dupa o perioada in care a fost accidentat, pivotul Albert Cristescu duce scorul la cinci goluri ( 31-26, minutul 55), astfel ca finalul de partida este unul lipsit de emotii pentru suporterii baimareni.

Minaur: Tenghea (14 interventii), Markelau – Csepreghi 10 goluri, Nagy 5 goluri, Brajovic 5 goluri, Cristescu 3 goluri, Marta 2 goluri, Vujadinovic 2 goluri, Cabut 2 goluri, Muresan 1 gol, Haiduc 1 gol, Pop 1 gol, Makaria, Botea, Popescu, Stefan.

Antrenori: Raul Fotonea si Alexandru Sabou

In etapa urmatoare, CS Minaur Baia Mare va juca in deplasare la CSM Fagaras, partida urmand a avea loc sambata, 20 octombrie.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2