Handbal masculin: Minaur Baia Mare, partida dificila in etapa a XVIII-a din Liga Zimbrilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Handbalistii de la Minaur Baia Mare se pregatesc de batalia cu SCM Politehnica Timisoara. Traditionalul derby dintre cele doua echipe va avea loc miercuri, 13 februarie in Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare. Partida va avea loc cu incepere de la ora 18:00, baimarenii fiind motivati sa isi ia revansa pentru infrangerea suferita in Cupa Romaniei.

Etapa a XVIII-a din Liga Zimbrilor este una dificila pentru echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou. Motivatia, sentimentul de revansa, dar si cel de lupta par a fi ingrendientele pentru partida impotriva celor de la SCM Politehnica Timisoara.

„Daca ne mai gandim la play-off, este un meci de ultima sansa. Sunt sigur ca o sa dam totul ca sa profitam de ea. In plus, inca nu am uitat cum am pierdut in Cupa si vrem sa ne luam revansa pentru tot ceea ce s-a intamplat atunci. Am muncit mult pentru a rezolva problemele care le-am avut in meciurile cu Steaua si Constanta, de aceea privim cu optimism spre acest meci. Cred ca vom face un meci bun”, a spus Raul Fotonea inaintea de confruntarea cu SCM Politehnica Timisoara.

Intrarea suporterilor se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achizitionat miercuri, 13 februarie, cu incepere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Salii Sporturilor „Lascar Pana”.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2