Handbal masculin: Minaur Baia Mare porneste in Cupa Romaniei cu gandul la victorie

Minaur Baia Mare incepe saisprezecimile Cupei Romaniei cu gandul la victorie. Echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou va sustine prima partida din cupa impotriva echipei CSU Pitesti, ocupanta locului V din cadrul Diviziei A la handbal masculin. Meciul, care are loc pe terenul celor de la Pitesti, se va desfasura joi, 18 octombrie cu incepere de la ora 17:30.

La editia precendenta a Cupei Romaniei, Minaur Baia Mare s-a clasat pe locul al treilea. In acest sezon, echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou spera sa aiba acelasi parcurs competitional.

„Incercam sa egalam parcursul de anul trecut din Cupa Romaniei si pentru a reusi acest lucru trebuie sa facem primul pas si sa trecem de echipa din Pitesti. Foarte multe informatii nu am reusit sa adunam despre ei. Dar, chiar daca sunt o echipa de liga a doua asta nu inseamna ca ne prezentam la teren si meciul e deja castigat. Ca sa castigam trebuie sa jucam si trebuie sa o facem bine”, a spus Raul Fotonea, antrenorul Minaur Baia Mare.

Prima partida pe care Minaur Baia Mare o va sustine in Cupa Romaniei este arbitrata de cuplul C.Popa (Galati) /I.Velisca (Buzau)

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1