Handbal masculin: Minaur Baia Mare se infrunta cu CSM Fagaras in etapa a XX-a din Liga Zimbrilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Etapa cu numarul XX din Liga Zimbrilor este disputata de Minaur Baia Mare in fata propriilor suporteri. Miercuri, 27 februarie, echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou va juca partida impotriva celor de la CSM Fagaras. Confruntarea are loc cu incepere de la ora 18:00 in Sala Polivalenta „Lascar Pana” din Baia Mare.

CSM Fagaras ocupa locul X in clasament, cu o pozitie mai jos de Minaur Baia Mare. In tur, confruntarea dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate, scor 24-24.

„Foarte multe nu ar mai fii de spus dupa parcursul nostru din acest inceput de an. Dar, daca avem caracter in aceste momente neplacute, vom reusi sa trecem peste perioada asta dificila. Pana la urma, in momentele astea grele trebuie sa dam dovada ca suntem uniti si ca ne dorim sa mai corectam din impresia proasta pe care am lasat-o in ultima perioada”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minaur Baia Mare si CSM Fagaras se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achizitionat in ziua meciului cu incepere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Salii Polivalente „Lascar Pana”.

minaur.ro

Reclame home 1
Data curenta: ’24/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *