Handbal masculin: Minaur castiga la limita primul meci de la Turda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi seara, cu incepere de la ora 20.00 Minaur Baia Mare a jucat primul meci din cadrul Trofeului Potaissa in compania echipei maghiare Balmazujvarosi KK.

Jocul a debutat cu ai nostri la conducere in primele 5 minute, pana la 2-1.  Au urmat patru goluri consecutive ale adversarilor, care a dus scorul la 2-5.  Minaur a inceput cursa de urmarire, insa doua eliminari, ratarea unei lovituri de la 7 metri si alte cateva ratari au facut sa nu ne putem apropia la mai mult de un gol, in ciuda faptului ca in aparare baietii nostri au facut un joc bun. Repriza s-a incheiat cu scorul de 12-13.

Reveniti de la vestiar foarte motivati baimarenii au preluat rapid conducerea si nu au mai fost egalati pana la final, conducand pe alocuri si cu 3 goluri (23-20). Ne-am aparat din nou foarte bine, incasand de data acesta doar 10 goluri, chiar daca in trei ocazii am jucat in inferioritate numerica. De remarcat ca ne-a ajutat si poarta, in mod special Bucataru care a aparat un 7 metri. In atac Minaur a facut si spectacol, Yuri Pop marcand un gol superb cu spatele la poarta. Scorul final a fost 24-23, ultimele minute fiind dominate de maghiari

Important de mentionat ca Raul Fotonea a reusit sa ruleze intreg lotul, asa cum dealtfel si-a propus, cu scopul de a testa si a gasi cele mai bune variante de joc. Dovada sta si faptul ca din 16 jucatori 12 au reusit sa marcheze cel putin un gol.

Minaur: Portari – Apostu, Bucataru, Razvan Pop. Jucatori: Ragot (4), Cabut (3), Busecan (2), Campan (2), Yuri Pop (2), Sabou (2), Cristescu (2), Marta (2), Popescu (2), Muresan (1), Haiduc (1), Halca (1), Botea, Mihai, Nagy, Bodnarescu.

Urmatorul meci de la Turda are loc vineri, 11 august, de la ora 16.00, in compania echipei Dunarea Calarasi.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole