Handbal masculin: Minaur debuteaza cu victorie in prima liga

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prima reprezentatie a Minaurului in fata propriilor spectatori in noul sezon al Ligii Zimbrilor s-a consumat duminica dupa-amiaza in Sala Sporturilor “Lascar Pana” in compania celeilalte proaspat promovate Poli Iasi. Peste 1.000 de suporteri au venit la meci infruntand ploaia torentiala, dornici sa vada la lucru noua garnitura de jucatori condusa de Raul Fotonea.

Primele 5 minute ale jocului au fost echilibrate, cele doua echipe succedandu-se la conducere, minutul 6 consemnand egalitate la 4. Cateva ratari incredibile ale baietilor nostri, dublate de un joc foarte bun al moldovenilor i-au adus pe acestia, usor, usor in avantaj pe tabela de scor (10-13, min. 20).

Pas cu pas, Minaur recupereaza dezavantajul si reuseste sa egaleze si chiar sa preia conducerea (15-14, min. 26). In urmatoarele 4 minute cele doua echipe reusesc cate un sir de trei goluri consecutive, astfel incat cu 10 secunde inainte de final Minaur conducea cu 18-17. Un sut napraznic de la distanta, al iesenilor, in ultima secunda de joc, il surprinde pe Razvan Pop si repriza se termina la egalitate.

Repriza a doua incepe din nou sub semnul echilibrului. Dar numai pana in minutul 38 (22-22). Raul Fotonea introduce in teren garnitura de baza, cu Ragot si Cabut “la butoane” si Minaur reuseste cinci goluri fara sa primeasca nici unul (27-22, min. 46). Desprinderea se dovedeste a fi hotaratoare pentru soarta meciului, iesenii nereusind sa se apropie la mai mult de doua goluri distanta, nici chiar atunci cand au marcat trei goluri consecutive. Scor final 32-29 pentru o victorie meritata, in fata unui adversar deosebit de ambitios.

CS Minaur Baia Mare – CS Poli Iasi 32-29 (18-18)

Arbitri: Sebastia Marza, Cristian Nedelea (Cluj Napoca). Observator: Ioan Furnea (Cluj Napoca)
Aruncari de la 7m: Minaur (4 transformate din 5), Poli iasi (3 din 4)
Minute de eliminare: 10-12

CS Minaur: Portari – Razvan Pop (10 interventii), Bucataru (4); Jucatori – Ragot 8 (1 din 7 m), Cabut (5), Tudor Marta (4), Sabou (4), Muresan (4), Yuriy Pop (2), Halca (2), Nagy (1), Busecan (1), Cristescu (1), Botea, Haiduc, Campan, Mihai.

In etapa urmatoare, vineri, 8 septembrie, CS Minaur intalneste in deplasare campioana in exercitiu, Dinamo Bucuresti.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2