Handbal masculin: Minaur deschide la Turda seria amicalelor

Echipa masculina de handbal a CS Minaur va disputa vineri si sambata primele doua meciuri de pregatire din intersezon. Ambele vor avea loc la turneul organizat de Potaissa Turda, care are urmatoarea desfasurare:

Vineri, 2 august: Poli Timisoara – CS Minaur Baia Mare (ora 16.00); Potaissa Turda – CSM Resita (18.00)

Sambata, 3 august: CSM Resita – Poli / Minaur (in functie de rezultatul din prima zi, ora 10.00); Potaissa – Poli / Minaur (in functie de rezultatul din prima zi, ora 12.00)

In caz de egalitate la finalul celor 60 de minute in oricare dintre aceste partide se va trece direct la executarea aruncarilor de la 7m.

CS Minaur are in lot 21 de jucatori. Trei dintre acestia nu vor juca la Turda, antrenorii Stephane Plantin si Alexandru Sabau avand 18 jucatori la dispozitie. Vor lipsi: Dobra, Erik Pop (plecat la lotul national) si Makaria (in recuperare).

Dupa turneul de la Turda, CS Minaur va participa la Cupa “Konkoly Karoly” de la Budapesta, care se disputa in zilele de 8 si 9 august. Baimarenii vor juca ambele jocuri din Ungaria pe 8 august. Primul meci va fi de la ora 12.30 (ora Romaniei) cu Ferencvaros Budapesta (locul 8 editia trecuta de campionat), iar de la ora 18.30 cu Balatonfured (locul 4 editia trecuta). Pe 9 august va avea loc si partida dintre cele doua echipe din Ungaria.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1