HANDBAL MASCULIN – Minaur joacă în weekend în EHF European League

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare va fi locul unde CS Minaur va juca două meciuri împotriva israelienilor de la Hapoel SP Ashdod HC, din EHF European League. Meciurile vor începe la ora 16.00, echipa din Israel fiind abia acum intrată în competiție, în timp ce CS Minaur a trecut înainte de bulgarii de la Lokomotiv Oriahovița.

Meciurile de mâine, respectiv poimâine vor conta pentru turul al doilea al EHF European Cup. Biletele de intrare se pot procura de la sediul clubului Minaur de la Sala Polivalentă în ziua meciurilor, cu o oră înaintea startului. Prețul unui bilet (intrare generală, inclusiv pentru abonați) este de 50 lei. De asemenea, bilete mai pot fi procurate și online, de pe site-ul iabilete.ro. Ca de fiecare dată de când e pandemia, accesul se va face în baza certificatului digital de vaccinare sau a certificatului digital aferent trecerii prin boală.

Ambele jocuri vor fi arbitrate de un cuplu din Croația, format din Ante Mikelic și Petar Paradina, în timp de delegat EHF va fi sârbul Boris Ivanovic, potrivit csminaur.ro.

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2