Handbal masculin: Minaur joaca primul meci oficial din acest an cu SCM Poli Timisoara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 30 ianuarie, de la ora 18.00, Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare va fi gazda partidei dintre CS Minaur si SCM Politehnica Timisoara, joc din cadrul etapei a 15-a din Liga Zimbrilor, a doua din retur. Accesul in sala se face pe baza abonamentelor eliberate de club sau cu bilet. Costul unui tichet este de 10 lei si poate fi procurat de la casa de bilete a salii, cu o ora inainte de primul fluier.

CS Minaur a sustinut patru jocuri de pregatire in intersezon, reusind trei victorii si un rezultat de egalitate: 38-25 cu CSU Cluj Napoca (acasa), 21-21 cu Potaissa Turda (deplasare), 32-27 cu CSM Resita si 34-24 cu Turda (ultimele doua meciuri la turneul din Baia Mare).

Minaur n-a facut nicio mutare in intersezon, doar tanarul Mihai Dobra fiind imprumutat pana in vara la CSM Resita. La echipa a revenit Tomas Cip de la inceputul saptamanii, dupa ce a fost prezent cu nationala Cehiei la turneul final european. De asemenea, a revenit la antrenamente Alexandru Csepreghi si e posibil sa-l vedem joi in teren, in timp ce Daniel Bera a jucat si in turneul gazduit de Minaur. Probleme de sanatate au insa Vojislav Brajovic (la spate) si Razvan Apostu (tendonul lui Ahile).

CS Minaur dupa 14 etape

Portari: Ionut Ciobanu, Adrian Tenghea (1), Razvan Apostu (1)
Extrema stanga: Milan Kotrc (64), Daniel Bera (13)
Inter stanga: Alexandru Csepreghi (84), Tudor Botea (25)
Centru: Janja Vojvodic (33), Calin Cabut (15), Andrei Buzle (11), Mihai Dobra (1 – tmprumutat la Resita)
Inter dreapta: Vojislav Brajovic (44), Daniel Muresan (13)
Extrema dreapta: Georgel Haiduc (15), Tomas Cip (22)
Pivot: Teo Coric (28), Albert Cristescu (17), Robert Nagy (2), Mihai Busecan
Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou si Razvan Pop

Lotul SCM Poli Timisoara

Portari: Cristi Tcaciuc, Ludovic Varo (1 – a plecat la CSM Bucuresti), Mohsen Babasafari (un gol)
Jucatori de camp: Andrei Paius, Vuk Milosevic (32), Milos Dragas (45 – s-a transferat la Potaissa Turda), Razvan Trif (3), Denis Neamtu (1), Antonio Pribanic (39 – a plecat), Marius Sadoveac (77), Filip Marjanovic (62), Ramon Somlea (18), Gheorghe Irimescu (2), Flavius Cimpan (31), Cristi Fenici (29), Bogdan Baican (7), Robert Nastasie (12), Catalin Fodorean (venit de la CSU Cluj)
Antrenor Pero Milosevic

Pero Milosevic: “Stim ca la Baia Mare nu ne va fi usor sa ne prezentam fara Cristi Fenici, cu siguranta, si posibil si fara Marius Sadoveac, ambii deveniti indisponibili la echipa nationala. Inevitabil, se schimba si obiectivul din aceasta primavara, dar nu-i va fi usor niciunei echipe sa castige cu Timisoara, mai ales cu Fenici si Sadoveac in teren.”

Timisoara nu sta deloc bine din punct de vedere financiar, iar plecarile unor jucatori nu sunt intamplatoare. Pe langa cei trei jucatori plecati deja sunt si alte memorii depuse de jucatori. Nu neaparat sa plece, cat sa-si recupereze salariile restante. Ziaristii timisoreni spun ca in ianuarie s-au inchis salariile pe luna septembrie.

Poli a jucat trei meciuri de verificare, intre care primele au fost cu Resita. La Timisoara, Poli s-a impus cu echipa lui Bojan Butulja, cu 30-25. La Resita, carasenii si-au luat revansa cu 28-27. Miercuri, Poli a jucat in Serbia, cu Proleter Zrenjanin, si s-a impus cu 36-32. Tot cu Proleter a jucat si pe 23 ianuarie, reusind sa se impuna cu 35-26.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2