Handbal masculin: Minaur pierde acasa cu Turda si rateaza sansa de a deveni lider

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In fata unei sali aproape pline, CS Minaur Baia Mare a fost invinsa joi, 17 octombrie, pe teren propriu, de formatia AHC Potaissa Turda, scor 27-36 (14-14), intr-un joc contand pentru etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Dupa o prima repriza echilibrata, echipa oaspete a reusit sa se distanteze in partea a doua, iar pe final si-a majorat avantajul la noua goluri. Totusi, scorul de pe tabela nu reflecta realitatea din teren, Minaur ramand aproape pana in ultimele minute.

Minaur: Ionut Ciobanu (11 intrerventii), Adrian Tenghea – Milan Kotrc 6, Tudor Botea 5, Alexandru Csepreghi 4, Tomas Cip 3, Vojislav Brajovic 3, Janja Vojvodic 2, Calin Cabut 1, Teo Coric 1,  Albert Cristescu 1, Daniel Bera 1. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou si Razvan Pop

De la Turda, cel mai bun marcator a fost Stefan Terzic, cu 10 reusite din care 8 au fost de la 7 metri.

Minaur ar fi putut urca pe primul loc daca invingea astazi, insa a coborat pe trei, la un punct distanta de liderul Dinamo si la egalitate cu Turda.

Urmatoarea etapa, Minaur are din nou sansa de a trece pe primul loc al clasamentului, asta daca va invinge pe Dinamo, la Bucuresti, pe 9 noiembrie, iar daca Turda nu va castiga acasa cu Buzau.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2