Handbal masculin-Plantin: Trebuie sa facem progrese in gestionarea emotionala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur s-a impus in meciul cu Steaua dupa o prima repriza foarte buna, la cabine intrandu-se cu 17-10. Partea a doua n-a mai fost la fel de buna pentru Minaur, insa ceea ce conteaza este ca s-a obtinut o victorie foarte importanta si in fata unui adversar puternic. Aveti aici declaratiile dupa meci a antrenorilor celor doua echipe.

Sandu Iacob (antrenor Steaua): “In primul rand, vreau sa ii felicit pe sportivii nostri pentru felul in care au luptat si s-au daruit pana la capat. In repriza secunda s-a vazut potentialul acestei echipe, in contextul in care toata lumea e conectata si depaseste anumite momente mai grele, cum au fost cele din prima repriza. Atunci, desi ne-am dorit foarte mult sa castigam, am gresit usor si le-am oferit adversarilor posibilitatea de a lua un avans greu de surmontat, dar am fost aproape si lucrul acesta ne multumeste. Felicitam echipa din Baia Mare pentru victorie si ne promitem si le promitem ca vom face tot ce depinde de noi pentru a castiga la Baia Mare in retur. Infrangerile dor in general si putem echilibra balanta doar daca vom avea succes data viitoare.”

Stephane Plantin (antrenor CS Minaur): “Suntem foarte multumiti de aceasta victorie, dupa o prima repriza foarte buna si o a doua in care Steaua ne-a pus multe probleme, iar noi nu am mai reusit sa ne impunem jocul. Din fericire, noi n-am clacat in totalitate si am reusit sa ramanem mereu in avantaj. Sigur ca exista si o parte pozitiva in felul in care am gestionat repriza a doua, dar trebuie sa facem progrese in gestionarea emotionala a unor astfel de intalniri.”

Informatii: CS Minaur, foto-arhiva ZiarMM.ro
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2