Minaur castiga primul meci in deplasare in grupele Ligii Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - galatiDuminica seara, la Skopje, HCM Minaur a facut un meci foarte bun in compania echipei HC Metalurg, pe care reusise s-a invinga la limita in Polivalenta baimareana cu o saptamana inainte. Fara teama de a gresi se poate spune ca Minaur a jucat de data aceasta chiar mai bine decat in Baia Mare, reusind sa obtina o noua victorie de prestigiu, prima in deplasare intr-un meci din grupele Ligii Campionilor.

Baimarenii au inceput partida excelent, cu o aparare foarte sus, atenta la interii Matic si Bozovic si cu finalizari la fiecare atac: 0-3 (5). Evolutia buna continua, Tatai apara ce se poate si diferenta de scor creste la 1-5 (9), iar la jumatatea primei reprize scorul ne era favorabil: 3-8. Gazdele incearca sa stranga diferenta, vin pana la 6-9 (18), dar Minaur puncteaza de trei ori la rand: 6-12 (26). Pana la pauza, Metalurg reduce din diferenta: 9-13.

Karacic inscrie primul gol dupa reluare, face 9-14, dar luam iar trei goluri la rand: 12-14 (35). Jucam foarte des cu un om mai putin, dar reusim sa tinem bine de rezultat. Diferenta de scor este intre 2 si 3 goluri, iar in min. 49 Minaur conduce 20-17. Vin sase minute in care Baia Mare nu reuseste sa inscrie, o fac insa macedonenii de patru ori si, surprinzator, conduc pentru prima oara in acest meci: 21-20. Ne mobilizam exemplar, Peter Tatai apara senzational, iar Aflitulin, Sadoveac si Vilovski inscriu pentru victoria echipei noastre.

HC Metalurg Skopje – HCM Minaur Baia Mare: 21-23 (9-13)

Arbitri: Csaba Kekes si Pal Kekes (Ungaria)
Aruncari de la 7m: 3/4-3/3
Minute de eliminare: 6-14 (in min. 47, Cristescu a primit cartonas rosu)

Metalurg (antrenor Lino Cervar): Dupjacanec, Vukovic – Bozovic 6 (3), Matic 3, Mrakovcic 2, Kosteski 2, Taleski 2, Pasevski 2, Palevski 2, Madzovski 1, Kukoski 1, Petrov, Buvinic, Kuzmanovski, Krstevski, Velkovski

Minaur (antrenor Petru Pop): Tatai, R. Pop – Sadoveac 4, Ivancsik 4, Ostrousko 4, Bera 4, Popescu 3 (3), Karacic 2, Aflitulin 1, Vilovski 1, Ramba, Busecan, Fotache, Marta, Sabou, Cristescu.

ZiarMM

Foto: pagina de facebook a clubului HCM Minaur

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole