Handbal: Minaur castiga primul meci disputat in cantonamentul din Croatia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur23HCM Minaur a inceput excelent cantonamentul din Croatia, reusind sa invinga in primul amical ocupanta locului trei din prima liga croata, RK Porek, scor 37-27. La pauza, HCM Minaur a avut un avantaj de sapte goluri, 19-12. A fost un meci dominat de la un capat la celalalt de catre echipa noastra, Lars Walther permitandu-si sa introduca pe teren si jucatori care au prins mai putine minute in turul Ligii Nationale.

Normal, de aceea se si cheama meciuri de pregatire, sa vezi tot lotul la treaba. In cantonamentul din Croatia, HCM Minaur va mai disputa doua meciuri amicale, impotriva echipelor din Umag (17 ianuarie) si Zamet (19 ianuarie), urmand sa se intoarca in Baia Mare pe 19 ianuarie, imediat dupa ultimul meci de pregatire.

Primul meci oficial din noul an este pe 28 ianuarie, atanci cand HCM Minaur va intalni in deplasare echipa CSU Politehnica Timisoara. Meciul va conta pentru etapa a XVI-a din Liga Nationala. Echipa noastra a incheiat anul 2014 pe primul loc, la egalitate de puncte (27) cu HC Odorhei.
De asemenea, HCM Minaur s-a calificat si in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, unde va intalni in dubla mansa pe Dinamo Bucuresti. Primul meci se va juca in Sala Polivalenta “Lascar Pana” pe 4 februarie, urmand ca returul sa se joace trei zile mai tarziu, la Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2