Handbal: Minaur a castigat partida cu CSU Constantin Brancusi Tg. Jiu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Minaur a obtinut o noua victorie cu un  scor de 41-28, in fata echipei CSU Constantin Brancusi Tg. Jiu. Acesta a fost ultimul meci din anul competitional 2016-2017, disputat la Sala Sporturilor “Lascar Pana”, din Baia Mare.

Sportivii de la Tg. Jiu au inceput bine jocul conducand cu 3-1, in minutul 4 si 8-4, in minutul 11. Minaur a intrat in avantaj dupa ce a marcat cinci goluri consecutive, ducand scorul la 9-8. De la 9-9 au urmat sase goluri consecutive marcate de echipa locala, distantandu-se astfel la 15-9, in minutul 25. La pauza, diferenta dintre cele doua echipe a fost de opt goluri, cu un scor de 20-12. Repriza secunda a fost una fara istoric, mentinandu-se in mare parte diferenta inregistrata la pauza. Scorul final a fost de 41-28.

Au arbitrat: Marius Stan – Alex Moldovan (ambii din Mures)

Aruncari de la 7m: 2-4 (transformate 2-2)

Echipa CS Minaur a fost compusa din: Alexandru Bucataru – Tudor Marta (7 goluri), Alexandru Sabau (6), Daniel Muresan (4), Razvan Farcas (4), Benjamin Szabo (4), Cristi Bodnarescu (4), Robert Nagy (3), Tudor Botea (3), Yurii Pop (2), Bogdan Mihai (2), Alexandru Farcas (1), Razvan Mledenciu (1), Calin Cabut. Antrenor: Raul Fotonea

Pentru sportivii de la Minaur urmeaza ultimul meci al sezonului, unul de palmares, in deplasare la CSU CNOT Brasov.

A. A.

Fotografii: CS Minaur

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2