Handbal: Minaur invinge Galati la scor, dupa un meci linistit

Reclame home 1
Reclame home 1

hcm minaur - dani beraPlay-out-ul nu e mare lucru si asta se vede in prezenta spectatorilor si in lipsa celor care ar trebui sa spuna ce e de spus. Minaur a jucat miercuri dupa-amiaza cu Galati, a invins la scor, si asteapta meciul de duminica, cu Vaslui, tot pe teren propriu, un meci pe care, daca-l castiga, zicem noi, se desprinde de Vaslui si nu mai are cum sa piarda unul din primele doua locuri.

Nu stim cat de mult conteaza acest lucru. Unii spun ca Minaur si HCM vor juca in Liga a doua, ca vor pleca mai toti jucatorii. Altii spun ca vom juca in Liga Nationala cu ambele echipe, dar asta este varianta greu de crezut. Pentru ca HCM, ca si club, are o multime de datorii la jucatori, antrenori, terti.

Meciul cu Galati a inceput extrem de slab, ambele echipe facand o multime de greseli. A “excelat” Minaur la acest capitol al greselilor si scorul dupa primele sase minute a fost 0-3. Apoi, in trei minute baimareanii au egalat la 3, iar de la 5-5 jocul a fost total in mana jucatorilor gazda, care si-au permis multe giumbuslucuri si multe ratari. Diferenta de scor a crescut odata cu trecerea timpului, in favoarea Minaurului.

HCM Minaur Baia Mare – Dunarea Galati: 36-25 (17-9)

Arbitri: Marius Muraru – Claudiu Tabacariu (Piatra Neamt)
Aruncari de la 7m: 5/5-1/1
Minute de eliminare: 6-4

Minaur: Simulescu – Popescu 2 (1), Bera 4, Sabou 6, Busecan 4, Cristescu 1, Marta 4, Sadoveac 8 (3), Muresan 5, Talmaciu 1, Diaconu 1 (1). Antrenor: Raul Fotonea

Galati: Fuica – Cristescu 1, Pruna 3, Frangulea 1, Burlacu 2, Potera, Olaru 1, Ghenghea, Sahin 2, Nitu 4 (1), M. Dospinescu 1, St. Ionel 10. Antrenor: Miron Stanciu

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole