Handbal: Minaur joaca din nou cu Dinamo in deplasare (sambata, 16.15, Digi)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur23Dupa ce acum doua saptamani a jucat de doua ori in Bucuresti in decurs de cateva zile (victorie cu Dinamo in Cupa Romaniei, scor 29-32 si egal cu CSM Bucuresti, scor 25-25), HCM Minaur s-a deplasat din nou in capitala, de data asta urmand sa intalneasca pe Dinamo in Liga Nationala, intr-un meci contand pentru etapa 20. Jocul va incepe la ora 16.15 si va fi transmis in direct de DigiSport.

Este a patra intalnire din acest sezon intre HCM Minaur si CS Dinamo, dupa cele doua intalniri din sferturile Cupei Romaniei (26-26 la Baia Mare si 29-32 la Bucuresti) si cea din turul Ligii Nationale, scor 27-20, intr-un meci jucat la Baia Mare.
Inaintea acestei etape, HCM Minaur ocupa fotoliul de lider al Ligii Nationale, cu 37 de puncte, unul mai mult decat ocupanta locului secund, HC Odorhei, care are un joc mai putin disputat. Dinamo are 32 de puncte in 17 meciuri.
Etapa precedenta, HCM Minaur a trecut lejer de CSU Suceava pe teren propriu, scor 30-23, in timp ce dinamovistii au pierdut pe terenul celor de la Dunarea Calarasi, scor 29-32.
Meciul va fi arbitrat de Robert Harabagiu si Silviu Stanescu (ambii din Moreni), iar observator FRH va fi Remus Cojocaru (Brasov).

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2