Handbal: Minaur nu mai poate prinde unul din primele doua locuri

minaur23La ce rezultate am avut in aceasta etapa, Liga Nationala isi cam are necunoscutele rezolvate in acest moment. HCM Minaur a pierdut la Odorhei si e clar ca HCM Constanta si HC Odorhei vor ocupa primele doua locuri la finalul sezonului regulat. Daca bate pe Energia Targu Jiu (care a invins suprinzator Calarasi), Minaur nu poate pierde pozitia a treia. Asta nu-i acorda avantaj decat pana in faza semifinala, acolo unde ar putea intalni tot pe Odorhei.

S-a stabilit si ultima echipa ce va juca in play-off, Potaissa Turda, trupa lui Horatiu Gal reusind sa se impuna in deplasarea de la Vaslui, tocmai principala contracandidata, care va sta in ultima etapa. Favorita pentru locul 4 ar fi Dinamo, dar si bucurestenii au o mare probleme, deoarece Constanta vrea primul loc si avantaj pana la finala (sta mai bine decat Odorhei in meciurile directe).

Locul 9 este si el stabilit (Timisoara), iar pentru locul 10 se bat Pandurii si Steaua. Implicit, Baia Mare nu va avea deloc un meci usor in ultima etapa. Suceava termina ultima si specialistii spun ca e principala “favorita” la retrogradare. Ca va fi ea sau altcineva, are mai putina importanta acum. Si asa, in vara, cine stie cine se va mai retrage sau ce alte probleme vor fi.

Meciul de la Odorhei a fost unul destul de tare, cu nu mai putin de 28 de minute de eliminare (lejer se mai puteau da si altele). Gazdele au dominat partida, au fost mai atente si au profitat de nenumaratele ratari ale baimarenilor. Au fost moment in care am crezut ca echipa lui Lars Walther va putea reveni, dar n-a fost sa fie. Acum, important pentru Minaur este turneul final al Cupei Romaniei, pe care il organizeaza in Baia Mare. Si care poate aduce o frumoasa performanta.

HC Odorhei – HCM Minaur Baia Mare: 31-27 (15-13)
Arbitri: Marcel Sas (Oradea) si Marius Pintea (Cluj-Napoca)
Aruncari de la 7m: 6/6-4/6
Minute de eliminare: 16-12
HC Odorhei: L. Szabo, Tevzadze, S. Orban – Majnov 8 (4), Rusia 6, Mihalcea 4 (1), Kuzmanovski 4 (1), Ramba 3, Onyejekwe 2, Sipos 2, Talas 1, Komporaly 1/4, Ferenczi, L. Orban, Szasz, Stoilov. Antrenor: Vlad Caba.
HCM Minaur: Tatai, R. Pop – Stegavik 8, Grasu 6, Bera 3, Eklemovic 3 (3), Pribanic 2, Sabou 1 (1), Milas 1, Marta 1, Fotache 1, Malmagro 1, Busecan, Mihai, D. Muresan. Antrenori: Lars Walther si Petru Pop.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Prea repede acesti neseriosi scapati la un moment dat de RETROGRADARE,, au zis totul ne apartine si iaca ca scapara-ti de retrogradare ,, acum jucati IN DORU LELII”.. fara pic de obraz,, pe bani frumosi fain ar fi ca sa plecati multi dintre voi pentru a nu face acest CLUB de talie UNICA de rusine,, cat despre antrenor foaie verde il doare EXACT IN DUDA VIS A VIS de ceea ce se intampla la club<<< nu meritati ca acest truneu final SA SE JOACE LA BAIA MARE .. mai bine se juca la rusi n,,, sau la izvorul OLTULUI sa va fie rusine !!!!!!!!!!!!!!!!! in bloc si masa !!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1