Handbal: Minaur pierde doua puncte cu Vaslui in ultima secunda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

minaur sadoveacSambata dimineata, sala polivalenta din Baia Mare a fost gazda partidei dintre HCM Minaur si HC Vaslui, joc din cadrul etapei a 4-a din play-out. Ambele grupari lupta inca pentru unul din primele doua locuri, care le-ar scuti de barajul pentru ramanerea in Liga Nationala si chiar pentru evitarea unei retrogradari directe.

Am avut parte de un meci slab, cu foarte foarte multe greseli de tehnica individuala, cu o graba nejustificata adeseori, cu pase aiurea. Din pacate, au fost foarte multe, chiar daca ritmul jocului a fost destul de vioi. Minaur a avut la un moment dat patru goluri avantaj, dar si-a risipit avantajul foarte rapid. Finalul de meci a fost cu mari dureri de cap. De la 27-24 (54), oaspetii au marcat de doua ori la rand, apoi Bera a avut treaba cu un jucator al oaspetilor, a faultat dur si degeaba si si-a lasat echipa in cinci (sunt atatea motive sa nu joci un meci daca nu vrei, dle Bera si nu numai dvs.).

Cel mai bun om al oaspetilor, Hagiu, inscrie pentru 28-28 si, chiar in inferioritate numerica, Sabau reuseste sa gaseasca drumul spre gol: 29-28. Oaspetii au atacul, solicita un 7m pe care nu-l primesc, apoi, dupa tim-out-ul cerut de Fotonea, mai avem un gol avans, atacul si 31 de secunde.

Cristescu arunca la poarta desi nu era nevoie, da pe langa si oaspetii mai au un atac cu 9 secunde inainte de final. Balonul ajunge la Bujor pe dreapta, este faultat clar (aici n-au mai avut ce sa faca si arbitri) si Hagiu a marcat in ultima secunda din 7m.

HCM Minaur Baia Mare – HC Valsui: 29-29 (18-17)
Arbitri: Bogdan Dordea (Sibiu) si Marian State (Buzau)
Aruncari de la 7m: 3/4-3/4
Minute de eliminare: 4-4

Baia Mare (antrenor Raul Fotonea): R. Pop, Simulescu – Sadoveac 10 (3), Popescu 7 (1), Sabau 3, Cristescu 3, Muresan 3, Busecan 2, Marta 1, Bera, Mihai

Vaslui (antrenor: Sandu Iacob): Stanescu, Pralea – Hagiu 11 (2), G. Bujor 6, Soare 4 (1), Rosu 3, Hrimiuc 2, Polocoser 2, M. Sandu 1, M. Bujor, Pasere, Moldovanu.

ZiarMM

Foto: facebook minaur

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *