Handbal: Minaur pierde pe mana ei un punct in fata lui Skjern si isi micsoreaza sansele de calificare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - sadoveacHCM Minaur a sustinut duminica dupa-amiaza al 7-lea meci din grupa D a Ligii Campionilor. Dupa ce a dominat net primele 40 de minute, jucatorii antrenati de Petru Pop s-au complicat cand le era lumea mai draga, au gestionat extrem de slab o perioada in care au avut doi oameni in plus pe teren (ca aproape toate situatiile de superioritate) si au ajuns sa alerge dupa egalare pe final. Cu atat s-au si ales, cu un punct, dar acest punct ii indeparteaza de primele doua locuri, Motor Zaporoje si Skjern fiind acum favorite la calificare.

Prima repriza a fost foarte echilibrata, cu Minaur la conducere dar la maximum 1-2 goluri diferenta. Toate acestea pana la 7-7, cand am marcat de doua ori, apoi ne-am desprins la trei goluri: 11-8 (23). Pe fondul unei eliminari la Hansen, si a unor parade ale lui Tatai, dublate de o aparare exacta, Minaur joaca bine si se desprinde la 15-10 (28), apoi se descurca binisor cu doi oameni in minus si primeste un singur gol pana la pauza: 15-11.

Dupa pauza, Minaur are 2-3 goluri diferenta pana la 20-17 (39). Myrhol este eliminat, apoi este elimina si celalalt pivot, Klitgaard, dar asta nu inseamna nimic: Aflitulin da o pasa la interceptie, iar Rasmussen nu iarta pe contraatac, apoi Ivancsik arunca in transversala si B. Christensen inscrie. In loc sa mergem la 3-4 goluri, pe superioritate, am primit doua goluri.

Culmea, cer care time-out este tot antrenorul de la Skjern, iar Olsson egaleaza in min. 45. Vilovski sparge gheata pentru Minaur, apoi Myrhol este eliminat a treia oara in meci si vede rosu. Nu conteaza, deoarece Sjkern se descurca excelent si ajunge sa conduca 22-23 (48).

Pop cere time-out, obtinem 7m, iar Ivancsik rateaza (patru de 7m am irosit), apoi luam gol: 22-24. Aflitulin inscrie de doua ori si egaleaza la 24 (51). La 25-25, oaspetii raman din nou in patru oameni, iar aici ne descurcam ceva mai bine, conducand 27-26 (57).

Recuperam in aparare, dar Karacic paseasa aiurea pe faza a doua si Sondergaard puncteaza. Ostrousko, departe de adevar in acest meci, arunca de la 10m aiurea, Pedersen prinde, iar Sondergaard inscrie din nou. Mai este un minut si Sadoveac egaleaza al 28. Danezii au ultimul atac, iar Olsson arunca in bara si meciul se termina.

HCM Minaur Baia Mare – Skjern Handball: 28-28 (15-11)

Au arbitrat: Andrei Kavesnikov si Petr Plotnikov (Rusia)
Aruncari de la 7m: 1/5 – 1/1
Minute de eliminare: 10-14 (Myrhol a fost primit rosu in min. 45)

Minaur: Tatai, R. Pop – Sadoveac 7, Aflitulin 6, Vilovski 5, Ivancsik 4 (1), Karacic 2, Busecan 1, Fotache 1, Ostrousko 1, Bera 1, Popescu, Sabou, Cristescu. Antrenor: Petru Pop

Skjern: Pedersen – Olsson 7, Sondergaard 5, Rasmussen 4, M. Christensen 3, Myrhol 3, Klitagard 2, B. Christensen 2, Svensson 2, Hansen, Bergholt, Mikkelsen, Jensen.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2