Handbal: Paula Ungureanu a semnat doi ani, iar Valentina Ardean Elisei trei ani

hcm baia mare handbal feminin 5HCM Baia Mare a intrat intr-o noua faza a existentei sale. Mai exact, in cateva saptamani chiar nici nu va mai exista, urmand sa fie inlocuita de un alt club, CS Minaur, ca asa s-a aprobat de la stapanirea orasului. Ca se numeste asa sau altfel e o alta discutie, cert este ca primarul a anuntat astazi cateva mutari la echipa de handbal fete.

Mai mult ca sigur nu-l vom mai vedea in sezonul ce vine pe Tone Tiselj in functia de antrenor, el nereusind sa-si indeplineasca obiectivul principal, adica titlul national. Cu el va pleca si Grega Karpan, iar in locul lor vor veni, probabil, Kim Rasmusen si Aurelian Rosca. Acestea sunt cele doua nume rostite de primar si urmeaza sa vedem daca miscarile se vor realiza pana la urma.
Prezenta Paulei Ungureanu si a Valentinei Ardean Elisei a fost argumentata prin doua motive. Primul ar fi ca ambele si-au prelungit intelegerea cu Baia Mare (Paula – doi ani, Valentina – 3 ani), iar un al doilea, avand in vedere valoarea lor si ceea ce reprezinta ambele pentru handbalul romanesc, este ca se doreste cresterea unei noi echipe in jurul celor doua.

Mai multe jucatoare straine vor parasi gruparea baimareana. Se vorbeste cu Lois Abbingh pentru a continua. Noi am scris cu multa vreme in urma ca Georgevska va ramane inca un an aici, iar acum acest lucru a fost confirmat. Apoi, va ramane si Gabi Szucs si va veni Alison Pineau. Asta ca sa vorbim de straine. Despre alte jucatoare nu s-a mai vorbit, deci e clar ca: Herrem, Makeeva, Lobach, Davydenko, Do Nascimento si Arenhart vor pleca.
Se doreste o echipa cu cat mai multe romance in lot si numele “oferite” au fost: Laura Popa, Cristina Laslo, Dascalete (acum, nu stim daca sunt deja acontate sau urmeaza sa se discute cu ele). S-a vorbim mult si despre jucatarele campioane mondiale la Under 19, Madalina Ilie, Lorena Ostase. De asemenea, nu au fost omise jucatoarele imprumutate: Zamfirescu, Tiron, Maior Pasca sau Tanasie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1