Handbal: Peter Tatai se duce pana in vara la Goppingen

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tatai - upf fotoPortarul Peter Tatai a jucat pentru HCM Minaur timp de un sezon si jumatate, reusind sa castige toate cele trei trofee interne posibile in Romania si sa participa in grupele Ligii Campionilor. Tatai a primit la finalul primei parti a sezonului o hartie prin care putea merge la orice echipa doreste. Ei bine, de astazi, pana in vara, Peter Tatai va fi jucatorul echipei germane Frisch Auf Goppingen.

Echipa germana are probleme pe postul de portar, deoarece Primoz Prost are probleme de sanatate. Tatai este un portar de calitate, iar nemtii stiu asta, mai ales ca el a jucat constant in cupele europene, fiind si component al echipei nationale, pentru care a jucat 87 de partide.

Primoz Prost s-a accidentat la genunchi, iar dupa operatie a suferit o infectie, motiv pentru care va sta cel putin pana in luna martie. Goppingen are meciuri importante in urmatorul interval de timp, astfel ca s-a apelat la Tatai, acesta semnand un contract pana la finalul sezonului. Goppingen spune ca a fost usor sa-l ia pe Tatai, precizand ca l-a transferat gratuit, acesta fiind disponibil imediat.

Tatai a avut mai multe oferte, dar a preferat Goppingen pentru ca aceasta gruparea joaca in Cupa EHF. El va tine poarta echipei germane impreuna cu Bastian Rutschmann.

UPfoto

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2