Handbal: Romania a castigat si al doilea meci de la Campionatul Mondial

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, in primul meci al zilei din grupa D a turneului final mondial care se disputa in Croatia, selectionata Under 20 a Romaniei s-a impus cu 26-21 (14-11) in fata nationalei Braziliei, avdna astfel 4 puncte dupa primele doua meciuri din grupa. Echipa condusa de Popa Sevistean si Cristi Preda reusise sa castige si la meciul de debut, in fata nationalei Tunisiei, cu 30-18.

Romania a inceput bine meciul, trecand cu destula usurinta pe langa apararea foarte sus a echipei Braziliei, semn ca jocul sud-americanelor a fost studiat. In min. 5 scorul ne era deja favorabil cu 5-1, dupa care Brazilia a revenit pana la 6-4 (9). Din nou ne-am aparat bine si am inscris de mai multe ori, astfel ca in min. 16 scorul a devenit 10-4. Ultimele 15 minute ale primei parti sunt mult mai echilibrate, Brazilia puncteaza mult mai des si la cabine se intra cu 14-11.
Avem in debutul partii a doua un moment foarte bun, in care reusim sa ne distantam la 19-13 (38), iar de aici incolo Romania a jucat atat cat trebuie, fara a avea mari emotii si finalul de meci aduce inca doua puncte pentru echipa noastra.
Romania: Inculet (3 interventii), Serban (2 interventii), Dedu (8 interventii) – Tiron 6, Carabulea 5, Safta 5, Pricopi 4, Constantinescu 4, L. Popa 2, Perianu, Tanasie, Chiricuta, Cirjan, Zamfirescu, Cicic
Brazilia: Goncalves Diaz (11 interventii), Fonseca Alves (3 interventii) – Pessoa 7, Guaireiro 5, Mateus 3, Lima 2, Martins 2, Pfiffer 1, Dos Santos 1, Keller, Barbosa Alves, Dias Minto, De Cunha, Da Silva.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2